štvrtok 13. júna 2013

Úžasné spôsoby, ako získať Taller rýchlo


 Dokonca aj acupressurists a akupunktúru netvrdí, aby mohli pomôcť niekomu vo veku nad 36 dostať vyššie. Avšak, to je možné pestovať vyššia, aj keď, ako vysoká je úplne robiť s jednotlivými genetického make-up, diéty a zo spánku. Ak si prečítate akékoľvek články o tom, ako pestovať tri palce rýchlo, potom by si mali uvedomiť, že to nie je reálne pre každého. Ak ste stále rastie a vo veku dvadsať štyri, potom to môže byť možné, že niektorí z vás získať tri palce na výšku, ale nie všetky môžu byť alebo budú.

Jesť potraviny, ktoré sú bohaté na vitamíny a minerály, ako je vápnik pomôže podporiť rast kostí, tak jesť zelenej listovej zeleniny, repy, mandle, a veľa čerstvého ovocia a mliečne výrobky. Potrebujete bielkoviny moc, a to môže byť dostal od chudé mäso a čerstvé ryby, ako je makrela, losos údený (je taky dobrý) a sardinky aby sme vymenovali len niekoľko. Tieto ryby tiež obsahujú omega-3 mastné kyseliny, ktoré väčšina Američanov chýba v ich strave. Samozrejmosťou sú doplnky pre zdravie, ktoré si môžete vziať, ale ak nechcete zmeniť nezdravý jedálniček, budete mať obmedzený úspech v získavaní výšky, aj keď bude pravdepodobne nadobúdať na veľkosti, pokiaľ ide o väčšej hmotnosti. Väčšiu váhu nosíte, ak sú krátke, vaše nedostatok výšky viac bude všimol. Jesť zdravo pomôže vám to dať na kilo navyše, rovnako ako sa zvýši vaše šance na získanie výšky prirodzeným spôsobom.

Cvičenie možno urobiť, aby vám pomôžu získať výšku rýchlejšie, a zatiaľ čo to najlepšie pre to sú tie, ktoré pretiahnuť chrbtica bude pravidelne plávanie, jazda na bicykli a skákanie cez švihadlo tiež pomôcť, ako bude kopať a skákať cvičenia. V skutočnosti žiadne športové vy môžete zlepšiť svoju výšku.

Jedna vec, ktorú môžete urobiť, aby si sa vyššia je stáť rovno a rovnako vysoká, ako môžete. Nepoužívajte tušenie, ramená a potĺkať sa. Buďte si istí v seba a držať hlavu vysoko s bradu pevne nastavený. To vám dá viac atraktívny vzhľad, ako keď ste neťahajte si až do svojej plnej výšky, nie ste sami ukazovať výhody, a to platí pre ľudí ľubovoľnej výške. Môžete pridať centimetrov do výšky len tým, že stojí správne a uncurling vaše telo. Ako pestovať tri palce rýchlo? To je jednoduché, stáť rovno a držať hlavu hrdo za všetkých okolností. Ľudia nájdu vás príťažlivejšie, než keď budete hrbiť a vyzerať stále ospravedlňoval za svoju výšku.