štvrtok 13. júna 2013

Muž kvasinková infekcia: domáce opravné prostriedky,


 Kvasinkové infekcie. To môže byť nepríjemné téma pre mužov diskutovať, zvlášť keď sú tie, ktoré sa zaoberajú problémom. Ale z biologického hľadiska je to naozaj nič pre každého, kto sa za čo hanbiť.

Skutočnosťou je, časté infekcie, či už u mužov alebo žien, príde ďalej, pretože prirodzene sa vyskytujúcich kvasiniek v tele. Táto huba sa všeobecne žijú vo otvorov ľudského tela, ale sú tiež prítomné v žalúdku a ďalších častí. Takže to isté, čo spôsobuje infekciu u žien, vinníkom je u mužov rovnako.

Ale mnohí muži majú všeobecne ťažšie vyrovnať sa s ich kvasinkových infekcií, pretože je obvykle známy ako ženský problém. Ale kvasinková infekcia na mužov sú oveľa častejšie, než si väčšina ľudí uvedomuje. Takže namiesto toho, aby v rozpakoch o svojej situácii, muži by mali prijať proaktívne opatrenia na objasnenie ich príznaky

Takže teraz, že sme si vedomí toho, čo kvasinková infekcia v skutočnosti je, a sú tým, že je úplne prirodzené a nič sa za čo hanbiť, môžeme začať uvažovať o možnostiach liečby upratať problém.

Než sme sa skočiť do upratovať infekcií, tu je len slovíčko o prevencii. Dobrým spôsobom, ako zastaviť kvasinkovú infekciu skôr, než vôbec začne, je v bezpečí. To je pravda, bezpečný sex. Nie je použitie kondómu pri pohlavnom styku, je jedným z dvoch hlavných dôvodov infekcie kvasiniek sa vyskytujú u mužov. Na druhej strane je rozšírené používanie antibiotík. Takže byť bezpečné a brať antibiotiká iba predpísané lekárom.

Prechod na ošetrenie. veľa možností liečby kvasinkových infekcií možno vykonať z domova. To by mohlo byť dobrou voľbou pre mužov, ktorí sú stále na rozpakoch, diskutovať o ich problém so svojím lekárom.

Rozjazd je rovnako jednoduché ako na chutnú desiatu mliečnej. Jogurt obsahuje baktérie známe ako Lactobacillus acidophilus. Čo to úžasný malý organizmus robí, je, že znižuje prítomnosť kvasiniek v tele. Slovo varovanie hoci. Väčšina jogurty obsahujú cukor, s je kvasinková infekcia najlepší priateľ. Takže pri použití jogurt bojovať s týmto problémom, uistite sa, že je jogurt bez cukru a že jete aspoň 2, ale nie viac ako 5 šálok denne.

Ak ste človek, ktorý nie je zaujatý zápach z úst, používať cesnak preukázal účinok pri liečbe kvasinkových infekcií u mužov. Použitie celý strúčik cesnaku, alebo pomocou rovnakú sumu vo forme pasty je ľahké, napriek tomu páchnuce domáce liek. Cesnak má anti-hubové vlastnosti, ktoré z neho robí ideálny domáci liek.

Vaše telo je rajom pre toxíny ísť rastú a hromadia. Spodná hrubého čreva je naplnený vo všetkých typoch toxínov, ktoré vstúpili a prešiel vášho tela. To je dôvod, prečo hrubého čreva čistí je ďalší veľmi mužov účinok opatrenia môžu mať pri zúčtovaní infekcii. Lepenie zdravie čistiaci rutiny zbaví telo toxínov a zníženie kyslých úrovniach, ktoré sú nevyhnutné pre kvasinkových infekcií rast. Ako sa zbaviť toho, čo huby prospieva, je skvelý spôsob, aby sa ubezpečil, že infekcia vyčistí rýchlo.

Kvasinková infekcia na mužov sú veľmi časté a nič by mal človek hanbiť. Zastavenie skôr, než začnú je vždy najlepší liek. Tiež praktizovanie bezpečného sexu a ochranné a nie zbytočne brať predpísané antibiotík je skvelý štart pre zabezpečenie nemusíte obetí kvasinkovú infekciu.

Ale ak áno, po vyššie uvedených zásad, je skvelý spôsob, ako upratať tento problém. A opäť, je to vždy najlepší nápad konzultovať so svojím lekárom, ak si myslíte, že máte infekciu alebo plánujete používať domáci liek na jasné, že hore.