štvrtok 13. júna 2013

Umenie bozkávanie a jeho prínos pre zdravie


 Každý, kto je blázon do romantických scén vo filmoch, najmä ak sú zapojené bozkávanie. Rovnako ako vo filme, sme sa vyjadriť naše emócie a lásku skrze mnohých ohľadoch. Jeden spôsob, ako vyjadriť lásku je cez bozkávanie. Vedeli ste, že bozkávanie sám má mnoho zdravotných výhod? Tento článok vám dá niekoľko tipov, ako môžete zlepšiť svoje bozkávanie cez všetky zdravie.

Keď ľudia pobozkať, ale v skutočnosti uvoľnenie vysokú úroveň stresových hormónov, ktorá uvoľňuje napätie. To z nich robí psychicky oddýchnuť a pohodlné. Udržuje ich duševný stav pokojné, ďaleko od nepohodlie a problémy. Je dobré vedieť, že bozkávanie činnosť má aj duševné a ústnej výhody.

Po prvé, bozkávanie dať dôveru a zlepšia vaše sebavedomie. Môže sa budete cítiť dobre fyzicky, čo vám zvýši vo vašom úrovni spoľahlivosti. Bozkávanie je akt, ktorý by mohol znamenať odpustenie, lásku či uznanie. Jeho univerzálny jazyk, ktorý môže viazané postoj a ďalšie rozdiely v živote. Takže keď ľudia pobozkať, stanú sa jedným v mnohých aspektoch života.

Po druhé, bozk pomáha spaľovať kalórie. Niektorí odborníci naznačujú, že čím dlhšie budete bozkávať, tým viac spálite kalórií. Ako viete, je príliš veľa kalórií, aby vám pribúdajú na váhe rýchlejšie. Priemer 5 minút bozk je dosť pomôže stratiť 3 kalórií. Takže ak chcete schudnúť, zamerať sa viac na bozkávanie činnosť.

Bozkávanie je tiež dobré pre srdce. Keď ľudia pobozkať, sú vysoké hladiny adrenalínu aktivovaný do krvného riečišťa, čo vedie naše srdcia pumpovať viac než obvykle. To sú veľmi prospešné pre srdce a môže zabrániť mnohým kardiovaskulárnych vrátane obávaného infarktu.

Ďalšie výhody sú pre vaše zdravie kože. Keď ľudia pobozkať, pohyb prebieha vo svaloch a koži na tvári. To pomáha zlepšiť krvný obeh v koži, ktorá pomáha, aby pleť hladká a zdravá.

Perorálnej dávky je najpopulárnejší prínos. Výmena slín pri bozkávaní aktivity môže poistku prírodné antibiotiká. Tento vývoj môže pomôcť zabrániť brušných infekcií, ako je močový mechúr a bolesti brucha. Bozkávanie môže tiež pomôcť zvýšiť produkciu endorfínov v tele. Endorfíny sú nevyhnutné živiny pre správne fungovanie našich nervových buniek, oveľa silnejší ako morfín.

Nedávna štúdia ukázala, že ľudia, ktorí sa často bozkávajú s najväčšou pravdepodobnosťou žiť ešte niekoľko rokov, než tí, ktorí nie sú. Takže nezabudnite, že bozkávanie vášnivo má mnoho výhod. Poraďte sa so svojím lekárom, dnes sa dozvedieť viac o umenie bozkávať a čo to môže urobiť pre zlepšenie svojho zdravia.