utorok 11. júna 2013

Liečba zlomeniny kostí - Ako znížiť dobu hojenia zlomenej kosti až o 40%


  Bone liečba fraktúry

Zlomenina je bolestivý stav, ktorý možno rozdeliť do troch kategórií, pokiaľ ide o bolesť sa týka.

Ľudské kosti sa v podstate z 2 minerálov - vápnika a fosforu. Predtým, než sa ponoríme do liečby zlomenín, poďme sa najprv pochopiť proces hojenia hojenia kosti:

Sú to: -

 

  Mierne bolesti zlomeniny - v tejto kategórii bolesť prvkom je najmenej. Vlasy línia lomu je príklad mierne zlomeniny.

  Mierne bolesti zlomenina - v tomto prípade môžu malé zlomeniny byť zahrnuté do ktorého hlavným je mierny ako zlomeniny článkov prstov atď

  Silná bolesť zlomenina - v tomto prípade, zlomenina je otvorený v prírode a bolesť je ťažká a za určitých podmienok môže byť neznesiteľné.

 

 Typy zlomené kosti liečby

V podstate existujú tri typy zlomenín liečby, podľa ktorého môže byť liečená zlomeniny.

 

  Casting - po zlomenej kosti je obnovená do svojej pôvodnej polohy, omietkou alebo viac nedávno použitých sklenených vlákien obsadenie (Japonec cast) je používaný.

  Externá fixácia - kolíky a vodiče sú použité v tomto type fixáciou. V tejto časti sú kolíky a vodiče sa používa, aby sa kosti cez kožu z vyššie a nižšie. To pomáha udržať kosti neporušený v jeho polohe.

  Vnútorné fixácie, to je tvrdé jadro chirurgický zákrok, v týchto kovových drôtov, tyčí a skrutky sú používané.

 

Rehabilitácia je súčasťou medzibunkovej hmoty kostnej liečbe zlomenín. Fracture zvyčajne lieči asi štyri-osmtýdny v závislosti na zranenia severeness. Odliatky a iné podporné konštrukcie, ako rovnátka sú odstránené pred úplným hojenia zlomeniny. To pomáha pri uľahčení hojení kostí, ako aj spolu susedia tkanív, ako sú tepny, žily, nervy, svaly šliach v lepším spôsobom.

Treba vždy mať na pamäti, že v prípade zranenia, ak kosť zlomí, potom nielen kosti, ale je ovplyvnená aj susedí tkanivá a orgány sú tiež ovplyvnené, ako koža, ciev, svalov, nervov, šliach apod Z tohto dôvodu zranenia by mala byť riešená aj .

Správne množstvo vápnika, vitamíny, minerály atď musia byť prijaté opatrenia na podporu hojenia. Spolu s ňou je bylina známa ako Cissus quadrangularis alebo asthisaharak, ktorý je povedal, aby zníženie hojenie zlomenín až o 40%.

Táto zázračná bylina sa nachádza v indickom subkontinente. Táto bylina má potenciál vyliečiť všetky zlomeniny a je bežne používaný v liečbe zlomenín kostí lekári v Indii.