štvrtok 13. júna 2013

Vysvetlenie rameno burzitída (zápal rameno)


 Ramenné burzitída je výraz, ktorý budete počúvať s relatívnou konzistencie, ale pravda je, že mnoho ľudí, ktorí počúvajú frázu nechápe, len čo to znamená. Prekvapivo, to platí dokonca aj z rôznych ľudí, ktorí sú postihnutí týmto problémom. Oni proste vedia, že to je presne to, čo lekár oznámil im. Tento článok je pravdepodobné, ponúknuť lepšie vysvetlenie, ako ste sa dostali skôr.

Nájdete tu malé vačky rozšírili do celého systému a sú naplnené tekutinou. Cieľom týchto vakov je byť hladký povrch, ktorý je nastavený medzi niekoľkými tkanivách vo vašom systéme. Tým sa minimalizuje trenie pri typickej bunky pohybovať. Mnohí ľudia nazývajú bursa vaky a ostatní ľudia jednoducho nazývať bursa.

Za predpokladu, že vačky sú vo veľmi dobrom stave, všetko je dobré. Ale dosť často dôjde k zraneniu ublížiť a inokedy dlhodobý zápal môže udrieť ublížiť tieto vaky. Ak jeden z týchto 2 otázok sa deje okolo pivníc vo vašom ramenného kĺbu, rameno burzitída je konečný výsledok.

Čím väčšie škáry, ktoré máte vo vašom systéme sú miestom, nájdete väčšinu týchto vačkov. Ale mohli byť zistené v iných miestach v menšom počte. Medzi ne patria veci ako vaše kolená, bedrá, lakte a ramená.

Spúšť rameno burzitída je obvykle dlhodobý základný reumatických stav alebo zranenia nejakého druhu alebo iný. Zranenie nemusí byť závažná viesť k nepohodlie však. Zvyšovanie tote potravín bolo všetko, čo je potrebné niektorým ľuďom poškodzovať jeho rameno Bursa vaky a poslať ich k lekárovi.

Ramenné burzitída (zápal) je zvyčajne diagnostikovaná v závislosti na zdravotnú profesionálov posúdenie a existencie mäkkosť, nepohodlie a opuch v tejto oblasti. X-ray môže byť niekedy užitočné v diagnostike, ak sa stala trvalým problémom a tam sú prítomné kalcifikácie. V niektorých prípadoch, môže MRI na stanovenie diagnózy situácie.

Štandardná liečba zápalu ramenného / burzitída je porovnateľná s inými druhmi zápalových problémov. Úplne prvý druh liečby, ktorý je bežne odporúča pre non-infikované ramenného kĺbu je použitie ľadovej obklad a odpočinku. Protizápalové a bolesť lieky môžu byť schválené, v závislosti od rozsahu problému.

Občas ľudia potrebujú lekársku súvisiaci postup, ktorý odstraňuje vodu, aby mohli vidieť úľavu. Lekár bude musieť vykonať tento druh postupu vo svojej kancelárii a budú musieť využiť veľkú ihlu. Ak je to váš prípad, je ťažké a tieto prístupy neboli úspešné, kortizón injekcia do ramena pomôcť. Fyzická rehabilitácia môže byť tiež potrebné.