štvrtok 13. júna 2013

4 Tipy na Grow Taller Prirodzene


 Ak ste do 24 rokov veku, je tu veľká šanca, že keď budete jesť zdravú stravu, pravidelne spať 6-8 hodín za deň, a cvičenie, budete rast vyšší prirodzene. Ak ste starší, potom je to ťažšie, ale nie nemožné pridať do výšky.

V prvom rade by ste mali mať stravu, ktorá obsahuje vápnik, ktorý je nevyhnutný pre zdravý rast kostí. Tieto potraviny sú mlieko, jogurt, syr, brokolica a ďalšie listovej zeleniny, kvaka, tučné ryby ako sardinky a lososa, rebarbora, mandle a sezamové semienka, aby sme vymenovali len niekoľko.

Ďalej by ste sa mali uistiť, že máte pravidelný spánok vzor a spať medzi 6 a 8 hodín denne. Keď spíte rastové hormóny sa uvoľňujú v tele a môže rásť prirodzene.

Naťahovacie cvičenia, ktoré môžete urobiť doma, ako súčasť cvičebného programu bude stáť nič, ale ktoré vám pomôžu získať výšku.

Ak chcete vedieť, ako získať vyššiu v deň, potom je najlepšie je zmeniť spôsob, akým sa obliekate, keď čakáte získať centimetrov. Ak nosíte vrecovité oblečenie a roláky, rovnako ako s dlhé vlasy v kombinácii, alebo dokonca samostatne tieto veci budete vyzerať ešte kratšie. Môžete pridať centimetrov do výšky len jeden deň tým, že kúpi topánky, ktoré prispeje k vašej výške. Tie môžu byť drahé, ale zaručujem vám bude vyzerať vyššia.

Možno budete musieť zmeniť vám celý šatník a začne nosiť oblečenie, ktoré objať vašu postavu a nosiť nohavice tesne nad úrovňou bokov a nikde inde, čo je módne. Obleky a nohavice by mali mať zvislé pruhy, aby vás vyzerať vyššie, rovnako ako keby ste bacuľatá, nemali by ste nosiť vodorovné pruhy, ktoré vás vyzerať hrubšie. Krátke vlasy znamená, že môžete ukázať svoj krk, pretože ak to nie je na pohľad, budete vyzerať drep, ktorý nie je obraz, ktorý sa snaží podporovať. Nohavice by mala byť dostatočne nízka, aby pokrytie ponožky alebo poklepe na nohy a obuv by mala byť v rovnakej farbe ako nohavice, ktoré pôsobia dojmom, že sú vyššie ako skutočnosť. Skúste to a uvidíte, ako sa líši kam sa pozriete.

Rovnako ako obliekanie tak, aby vyhovovali vašej výške, najdôležitejšie je vaše držanie tela, stojí vzpriamene a držať hlavu za všetkých okolností, ktoré nielen budete vyzerať vyššia, ale tiež aby sa pozriete istejšie, a tak príťažlivejšie .