štvrtok 13. júna 2013

Štyri kroky k pestovanie Taller Prirodzene


 Môže sa to zdať nemožné naučiť sa, ako rast vyšší. Bohužiaľ, toto je viera, že väčšina ľudí tendenciu mať po tom, čo ich telo dosiahla svojho "pôvodného" výšky. Štúdie však ukázali, že ľudské telo je schopné rásť s vyššou riadneho uplatňovania cielených stimulov, ako sú pokyny stanovené v tomto článku. Svojim zameraním na vaše telo prirodzene reaktívny stave s konkrétnymi akciami, môžete učiteľ vaše telo rast vyšší prirodzene, efektívne a predovšetkým bezpečne.

Nie je prekvapením, že výživa je prvým krokom k rastu vyššie. Vaše telo potrebuje adekvátnu živiny, aby sa rast vyšší, rovnako ako to vyžaduje, aby boli zdravé a fit. Dobrá strava je najdôležitejším krokom k udržaniu zdravého životného štýlu, ktorý je zase má zásadný význam pre zvýšenie vašej výške. Jesť správne množstvo prírodných jednoduchých sacharidov, ako je ovocie a komplexných sacharidov v celých zrnách a niektorých zeleniny je dobré miesto pre štart. Je tiež dôležité mať dobrý zdroj zdravých tukov, ako je arašidový olej, avokádo, a olivový olej. Zahrnúť polynenasýtené tuky, ako je slnečnicový olej a kukuričný olej spolu s omega tri mastné kyseliny, ako je losos, sójový olej, a sleďa. A konečne, získať dostatok bielkovín v podobe nízkotučných mliečnych výrobkov, kuracie, morčacie, a dokonca aj proteínový prášok.

Ďalej obsahujú niektoré rastú Taller cvičenie do vášho každodenného života. Svaly podporujú chrbticu, vaše kosti a kĺby musia byť všetci silní, aby vám pomôže dosiahnuť vaše najlepšiu pozíciu. Ak sú vykonávané správne, že pravidelné používanie týchto cvičení vám pomôže rast vyšší. Tieto cvičenia môžu zahŕňať plávanie, naťahovacie cvičenia, pilates a jogu.

Tretím krokom je, aby sa ubezpečil, dostanete zodpovedajúce množstvo spánku. Vaše telo používa, keď sa oddychuje opraviť svoje bunky a nahradiť staršie, umierajúci bunky. Hoci mnoho smernice odporúčajú 8 hodín spánku, môže to byť príliš veľa alebo príliš málo pre vás, ako každý Orgány sú odlišné. Zistite, koľko spánku vaše telo potrebuje každý večer účinne fungovať. Tam sú tiež niektoré doplnky, ktoré môžu pomôcť vaše telo k rastu vyššie, keď si spala.

Medzitým, štvrtý krok je využiť metód, ktoré môže urobiť rast vyšší prirodzene. Je to tak jednoduché, ako oblečenie sa budete chcieť nosiť. Napríklad, vyhnúť sa vodorovné čiary. Ak budete nosiť pás schovať pod košeľu alebo sako. Zvislé čiary alebo prekladania vám pomôžu vyzerať vyššia a tenšie. Odevy s kockované vzory alebo kontrolované môže vás vyzerať kratšie. Budete tiež chcieť, aby sa zabránilo nosiť oblečenie, ktoré ostro kontrastujú, pretože to ukáže skutočnú dĺžku nôh a môže vás vyzerať kratšie. Ženy majú výhodu, pretože môžu mať vyššie podpätky sa objaví vyššia, ale ľudia môžu nájsť topánky, ktoré majú silnejšie duše, ktoré chcete pridať k ilúziu väčšej výšky. Konečne, vyhnúť sa oblečenie vyrobené z ťažkého alebo objemného tkaniny, pretože dodal váhu a budete vyzerať kratšie.

Podľa týchto štyroch krokov, mali by ste byť na vašej ceste k dosiahnutiu, že ďalšie výšku v žiadnom momente.