štvrtok 13. júna 2013

Aké sú príčiny a liečba pre detskou mozgovou obrnou?


 Detská mozgová obrna (CP) je lekársky termín používaný lekári popisovať rad neurologických podmienok, ktoré ovplyvňujú deti, najviac pozoruhodne dieťaťa koordinácie a pohybu pôsobením na nervovú sústavu a mozog. To je spôsobené tým, poškodenie mozgu, zvyčajne počas alebo tesne po narodení, ale aj možno skôr.

Medzi známe príčiny patria ťažké alebo predčasného pôrodu, krvácanie do mozgu dieťaťa, infekcie v ranom tehotenstve alebo abnormality v mozgu dieťaťa. Existuje mnoho ďalších možných príčin, z ktorých niektoré sa môže stať prirodzene a niektoré, ktoré môže nastať v dôsledku zanedbania lekárskej starostlivosti, a to najmä počas pôrodu. Ak pôrod je obzvlášť ťažké a zle zaobchádzať, potom dieťa môže stať nedostáva kyslíka, ktorý spôsobuje poškodenie mozgu a následne, mozgová obrna.

Aj keď je to zriedkavé, ale stáva sa to a rodičia dieťaťa majú právo na intelektuálne nároky obrna kompenzácia prostredníctvom lekárskej nedbanlivosti advokáta. To môže často znamenať žalovať NHS, ktorá prináša morálne otázky v sebe. Viac informácií na túto tému možno nájsť na internete.

CP postihuje približne jeden v každých 400 detí narodených vo Veľkej Británii a príznaky detskej mozgovej obrny sú početné a rozmanité. Okrem rôznym stupňom telesného postihnutia, ako sú ťažkosti pri chôdzi a pohyb všeobecne, môžu príznaky patrí epilepsia, problémy s učením, inkontinencia, vizuálne a / alebo poškodenie sluchu, ťažkosti pri hovorení alebo porozumení ostatným, oneskorený rast, zakrivenie chrbtice a slintanie . CP sa môže prejavovať v mnohých iných smeroch príliš, robiť to jeden z najviac devestating podmienky pre trpiaceho, a ich rodín.

S približne 1800 detí s diagnózou detská mozgová obrna každý rok vo Veľkej Británii to nie je nezvyčajné situácie a keď nie je tam žiadny liek existuje rad spôsobov liečby, ktoré môžu zmierniť utrpenie a zmierniť určité podmienky, ktoré vyplývajú z toho. Je potrebné poznamenať, že v tomto okamihu mozgová obrna nie je progresívnym ochorením. Nebude to horšie, ako dieťa starne, ale to môže mať vážny dopad na ich životy v závislosti od závažnosti.

Dieťa by malo byť diagnostikovaný s detskou mozgovou obrnou sa a rodina bude predstavený tím zdravotníkov poskytovať starostlivosť. Tím môže zahŕňať aj pediater, zdravotníka, sociálny pracovník, fyzioterapeuta, logopéda, terapeuta chorôb a / alebo vzdelávacie psychológ - to bude závisieť na príznaky, ktoré so sebou dieťa a druhu starostlivosti, ktorú si vyžaduje.

Plán starostlivosti bude vypracovaný medzi tímom a rodina reaguje na potreby dieťaťa a budú priebežne prehodnocované, ako dieťa rastie, takže úpravy môžu byť vykonané ako potreby.

Ako dieťa rastie jeho rodiny prvé kontaktné miesto bude pravdepodobne opatrovateľka so zvyškom odborníkov poskytujúcich liečbu podľa potreby. Akonáhle je dieťa staršie a jeho alebo jej potreby sa líšia, možno zložitejšie, bude prvým bodom kontaktu sa sociálny pracovník, aj keď liečba bude ešte potrebné, rovnako ako niektoré alebo všetky z profesionálneho tímu.

Detská mozgová obrna je zničujúci podmienka, ale je k dispozícii nápoveda, a ak je to nevyhnutné, právne cesty, aby sa tvrdiť, detskou mozgovou obrnou náhradu by nedbanlivosti došlo spôsobiť to, ktoré vám pomôžu zaplatiť pre túto pomoc.