štvrtok 6. júna 2013

Spaľovanie tukov cvičenie


 Ako sa zbaviť tých ochabnuté žalúdka tuk a získať Six Pack Abs

Každý prírastok hmotnosti nočná mora začína náš trup, zatiaľ čo chudnutie úspech tiež začína tam. Odlož váhy, sledovať váš pas a uistite sa, že vaše brucho stráca váhu!

Myslíte si váži vaše telo každý deň, alebo zmerať svoje dĺžke pása každý týždeň?

Už ste mali túto skúsenosť? Dovoľte mi, aby som vám scenár. Spočiatku, tam bol žiadne zmeny vašej hmotnosti, ale postupne, pásu dĺžka vzrástla o palec. V tomto okamihu, čo ste sa rozhodli veriť? Vedeli ste veriť váhy alebo páskou opatrenia? Ak si myslíte, váhy, dostanete vlastné pohodlie, myslieť si, že ste sa priberanie na váhe, ak chcete veriť pásku, upozorní vás, že ste priberať na váhe a vy skončíte, ktorí chcú schudnúť! Aj keď si možno žijú s obezitou rokov, tuk vždy vzťahuje vaše telo, takže by ste mali veriť pásku!

Vedecký strana "tuční ľudia zisk brušný tuk prvý"

V skutočnom boji, mali by sme vždy zaútočiť na nepriateľa slabosť alebo slabé miesto ako prvý. To isté platí pre chudnutie, mal by začať tam. Len skúste a cítiť mäkké brucho, to je váš prvý cieľ pri chudnutí.

Tuku v našom tele, sa skladá z troch kategórií:

tukov v krvi (triglyceridov)


podkožný tuk (priliehajúca ku koži)


omentum tuk (umiestnený vo vnútri brušnej dutiny, pod brušné svaly)

Naše rastúce pas a brucho hrče pochádza z omentum tuku. Omentum tuk je najbližšie k žalúdku a ďalších orgánov. Vzhľadom k svojej tesnej blízkosti, je prebytočný tuk dodávané do opony tuku. Rastúce omentum tuk nielen robí naše telo von z formy, ale tiež vytláča žalúdok, pľúca, srdce a ďalšie orgány, ktoré ovplyvňuje naše zdravie. To je dôvod, prečo zdravotníci často radil nám lepšie riadiť naše strednú časť. Dobrou správou je, že akonáhle začneme chudnúť, dostane omentum tuku ovplyvnené ako prvé, pretože to je prvý druh tuku, ktorý sa znižuje v našom tele.

Ak omentum tuk znižuje sa naše fyzické zdravie, zlepšovať a my sa pomaly získať tónovaný telo. Aeróbne cvičenie a sit-ups sú veľmi účinná kombinácia sa zbaviť omentum tuku.

Sit-up a aeróbne cvičenie

Niektorí veria, že sit-ups nemôže pomôcť stratiť brušný tuk, často debatoval tému. Pozitívny pohľad je, sit-ups môže uplatniť vaše brušné svaly, takže to môže produkovať sexy žalúdok. Na druhú stranu, niektorí si myslia, že za účelom schudnúť, čo musíte urobiť, spaľovanie tukov cvičenia po dobu najmenej 20 minút, pritom desiatky sit ups v len minútu nemôže nám pomôcť stratiť brušný tuk. Tak prečo nie mať to najlepšie z oboch?

Správny prístup k spaľovaniu tukov cvičenie: sit-ups + aeróbne cvičenie

Hlavnou úlohou sit-up je posilniť brušné svalovej sily, zvýšenie flexibility brušné svaly a zároveň chráni váš chrbát a zlepšenie držania tela. Aeróbne cvičenie je jedným z najlepších spaľovanie tukov cvičenia, ktoré spaľuje veľa kalórií a znižuje tuk. Môžete tiež vyskúšať cvičenie, ktoré sa zameriavajú na strednej časti. Niektoré spaľovanie tukov, cvičenia nápady sú:

Stolný tenis: švih rakety pohyb je riadený pásu a brušné svaly, každých 30 minút zhorí 192 kalórií.

Jóga: jogových pozícií pomôcť formovať vaše chrbtové a brušné svaly, každých 30 minút, spotrebuje 200 kalórií.

Taekwondo: Taekwondo kopy vám pomôže zbaviť pása a brušný tuk, každých 30 minút znamená, že 312 kalórií menej.