štvrtok 6. júna 2013

Ako sa vysporiadať s Candida infekcie: 4 domáce opravné prostriedky


 Candida alebo kvasinkovú infekciu je spoločná pre mužov aj ženy, a je spôsobená kvasinky Candida, mikroskopické huby. Tento typ infekcie je väčšinou vidieť v pošvovej oblasti žien, podbruška, kožné záhyby a nechtového lôžka a je známe, že chov v teplých, vlhkých a tmavých oblastiach ľudského tela. Infekcia je známe, že spôsobujú akútne svrbenie a pálenie vo vaginálnej oblasti, vrátane rozkroku a množstvo masti sú k dispozícii na zmiernenie ich stav.

Tieto masti, však ponúkajú iba dočasnú úľavu a môže byť drahé pre niektorých pacientov i Alternatívne lieky, v týchto prípadoch často zázraky v liečbe stave a ponúka niektoré veľmi lacné a spoľahlivé alternatívy a môže byť celkom iste snažil doma dostať okamžitú úľavu. Tieto alternatívy sú nasledovné:

   Voda: Voda je všeobecne známe, že je skvelý liek pre všetky choroby, vrátane infekcie Candida. Zvýšenie príjem vody iba zaistí, že vaše telo toxíny sú prepláchnuť a to je prírodný spôsob, ako udržať váš systém čistý a bez nežiaduceho biologického odpadu. Musíte sa spotrebujú v priemere osem pohárov vody denne, a to vám bude močiť väčšie množstvo moču, a tým odplavovanie tela cukry, ktoré je šťastný živnou pôdou pre kvasinky Candida.

   Jogurt: Ďalšie osvedčený domáci liek pre liečenie infekcie kvasinkou Candida je obyčajný jogurt, ktorý je známy obsahujúce probiotiká alebo dobré baktérie, ktorá pôsobí ako vyrovnávacia faktor pre vaše telo, kvasnice populácie. Skúste jesť obyčajný jogurt bez cukru, sladené jogurty, ako len podporí rast kvasinky Candida. Tiež sa odporúča použiť obyčajný jogurt vo vaginálnej oblasti, pretože má chladivý účinok na zapálených častí a pôsobí ako liečivé masti. Pred vložením tampónu, ponorte ju do jogurtu získať úľavu.

   Cesnak: Cesnak, pretože jeho obrovské liečivé vlastnosti je známe, že jedným z hlavných zložiek alternatívnej medicíny. Poskytuje okamžitú úľavu v hubových chorôb a výrazne znižuje zápal. Ak váš svrbenie a zápal dosiahnuť neúnosné medze, skúste vložiť čisté a umyté strúčik cesnaku do pošvy. Šťava z drveného cesnaku pôsobí tiež účinný krém, ktorý možno použiť. To samozrejme môže byť trochu nepríjemné, pretože jeho lepkavé kvality a silnú arómu. Ale to vám poskytne okamžitú úľavu od ďalšieho podráždenia. Prípadne skúste to jesť aj po rozdrvení ju spolu s vodou. V prípade, že zistíte vôňa príliš silný, skúste cesnakové tablety gélové kapsule. Tieto práce rovnako dobre.

   Apple jablčný ocot: Jablčný ocot je ešte ďalší čas skúšať látku pre liečbu mnohých ochorení, najmä pri hojení otvorených rán. To funguje rovnako dobre pri liečbe Candida kvasinkovú infekciu a môžu byť použité buď externe ako krém alebo dokonca opitý. Avšak, priama aplikácia na postihnuté oblasti nie je odporúčané, a môžete pridať šálku do kúpeľa, aby sa zabránilo žihadlo. V prípade, že je akútny v niektorých oblastiach môže byť priama aplikácie vykonať aj po zriedení s trochou vody.