štvrtok 6. júna 2013

Ako zvýšiť svoju výšku


 Hoci sebahodnotenia ľudí by nemala byť dotknutá ich vzhľad a postavu, bohužiaľ až príliš často to je. Trvá to mimoriadne silný, vnímanie seba samého nemôže byť ovplyvnený názory ľudí na to, čo vyzerať.

U mužov najmä nedostatok výšky ohrozuje dôveru výrazne. Pretože spoločnosť podporuje stereotypy o veľké, silné muža a malé, slabé ženy, nič iného zo to z nich robí nepríjemné.

Hoci táto postava-vec postihuje prevažne mužov, existuje veľa drobných žien závidieť tým, na ich pohlavia, ktorí sú vysokí a štíhla.

Čo možno urobiť pre malé alebo krátke ľudí? Majú jednoducho musieť prijať svoj údel v živote? Alebo je tam spôsob, ako pre nich byť vyššia?

V zásade existujú tri prístupy.

 

 Aby čo najviac z vašej výške.

 Vezmite si "drog" prístup so sprievodnými rizikami.

 Použitie prírodných prostriedkov, ako zvýšiť svoje palce.

 

Najprv budeme diskutovať, čo to je, že niektorí ľudia skrátka nejaký vysoký a niektoré veľmi, veľmi vysoká.

V strede ľudského mozgu je malý, ale veľmi dôležité žľazy nazýva hypofýza. Okrem ovplyvňuje prakticky všetky ostatné žľazy v tele, to vylučuje hormón zvaný ľudský rastový hormón. To je zvyčajne známe, že väčšina ľudí ako HGH.

Nehľadiac, že ​​hlavným rozhodujúcim faktorom v tom, ako vysoký alebo krátky rastieme, má nasledujúce pozitívne účinky na naše telo:

To sa podieľa na procese rastu všetkých častí tela okrem mozgu.

 

 Sa podieľa na sile našich kostí.

 Že sa podieľa na odbúravaní a používanie tukov.

 Že sa podieľa na syntéze bielkovín.

 To zvyšuje hmotnosť svalov.

 To hrá veľkú úlohu v pečeňových funkcií, inzulín a spracovanie cukrov.

 To udržuje telesné procesy koordinované a v rovnováhe.

 Stimuluje imunitný systém.

 

Keď sa tieto funkcie váhať a rastú menej efektívne, musíme proces zvaný starnutia!

Takže môžete vidieť, že je nielen HGH veľmi cenené, pretože to, čo môže urobiť pre ľudí, ktorí by chceli byť vyššie, je tiež vyhľadávané ako anti-aging prostriedok.

Bohužiaľ mnoho z rolí a procesov ovplyvnených HGH sú stále neznáme, ale je známe, že príliš veľa HGH má mať škodlivý vplyv na zdravie. Tam sú niektoré veci, ktoré sa môže stať v prípade, že hypofýza produkuje príliš veľa rastového hormónu. To je často spôsobené tumor hypofýzy:

 

 Zrejmý je gigantizmus.

 Zhrubnutie kostí prstov na rukách a nohách a čeľustí.

 Bolesti hlavy.

 Zrakovým postihnutím.

 Diabetom 2. typu.

 Znížená sexuálne funkcie.

 

Tri prístupy kratšie ľudia môžu vyskúšať, je jednak obliekať spôsobom, ktorý zdôrazní výšku, podniknúť kroky na zlepšenie držania tela a spôsob ich pohybu. Verte tomu alebo nie, to je veľký rozdiel.

Druhý spôsob je použiť syntetické HGH. To sa neodporúča bez dozoru medicínsky, a v skutočnosti, to je nezákonné v Spojených štátoch. Lekári zvyčajne použiť túto metódu iba vtedy, ak to zdravotný stav pacienta, je nevyhnutné, a to nielen, aby boli vyššie.

Pravdepodobne najúčinnejší a najbezpečnejší spôsob, ako zvýšiť výšku je zabezpečiť, že vaše zdravie je na svojom vrchole, a že ste fyzicky fit a silné, ako je to možné. Existuje mnoho bylín a potravín, ktoré sú považované za prirodzene stimulovať hypofýzu. Veľmi často je to kombinácia prírodných doplnkov a špeciálne cvičenia, ktoré môžete urobiť trik!