štvrtok 13. júna 2013

Rotátorovej manžety problémy


 Rotátorovej manžety sa skladá zo skupiny svalov a šliach, ktorá spája kosti paží na lopatky, tiež známy ako lopatky. Rotátorovej manžety, pomáha pri stabilizácii kĺbu tým, že drží hornej časti paže kosti v mieste na plytké rameno zásuvky v normálnej zdravej bez bolesti ramena.

K dispozícii sú štyri svaly, ktoré tvoria lopatky oblasť, a to je miesto, kde sa schádzajú šľachy tvoriť manžetu. Preto názov rotátorovej manžety. Pod týmito dvoma bodmi je miesto, kde sa šľachy rotátorovej manžety pripevniť v hornej časti paže kosti. Keď tieto svaly flex, čo sa stane je, že sa ťahať na rotátorovej manžety šľachy, a to sa pohybuje rameno kosti a to tiež umožňuje to otočiť. Jedným z najviac flexibilné kĺby v tele sú ramená, a to dáva vaša ruka širší rozsah pohybu a pomôže vám pri plnení rôznych úloh. Ale v dlhodobom strese z každodenného pracovného zaťaženia a prehrávanie môže tiež ovplyvniť a spôsobiť poškodenie ramien pohyblivých častí. Je potrebné poznamenať, že vaše rameno a konkrétne vaše rotátorovej manžety je oblasť, ktorá bolesť môže často nastať.

Rotátorovej manžety problémy zvyčajne vznikajú z zraneným ramenom. Trauma do tejto oblasti možno tiež vytvoriť dlhodobé alebo akútne rotátorovej manžety problémy. Môže dôjsť k zhoršeniu v dôsledku nadužívanie alebo dokonca nedostatok cvičenia. Starnutie je tiež faktor, ktorý je považovaný, pretože, ako sme sa starší sme znížili silu a tiež používať tieto svaly menej a menej. Ramenné hnutie tiež nosí šliach, pretože sú citlivé na trenie vyplývajúce z takéhoto konania.

Hlavnou príčinou k rotátorovej manžety zranenia je dopadajúce na rameno. Zakaždým, keď sa rameno sa zdvihne nad hlavou, tlak je aplikovaný na bursa. Toto je známe ako impingementný a to sa stalo aj v situáciách, do určitej miery v normálne fungovanie ramenách, privretiu môže spôsobiť poškodenie a roztrhnutiu týchto šľachy spôsobuje zápal šliach. Ide o prípad, kedy sa zapáli šľachy a tým spôsobuje bolesť. Táto udalosť sa postupne vyvíjal v priebehu rokov v ramene použitia a zdôrazňujú, že vzniká formulár režijné činnosť.

Najvýznamnejším znakom ramenné problém je, keď si všimnete stabilný bolesť v ramene alebo hornú časť ramena. Tenisti a nadšenci zvyčajne zažiť a cítiť bolesť, keď zdvihli ruky nad hlavu, alebo keď sa snažia dosiahnuť ich chrbát. Ak hráč už má tento zranenia, že by bolo celkom ťažké robiť jednoručné bekhend a pravdepodobne by treba to urobiť s oboma rukami v obojručný bekhend dané, že hráč nemá bolesti chrbta rovnako. Aj keď bolesť môže zhoršiť v dôsledku vynaloženia sily pri používaní ruku fyzickej aktivity, môžete tiež zažiť kliknutím alebo praskanie v ramene. V prípade zranenia sú obvyklé príznaky. Ak ste náhodou už zažiť všetky tie veci vyššie uvedené, potom je to dobrý čas navštíviť lekára. Bolo by tiež vhodné, vidieť niekoho, kto sa špecializuje na ramene možné ortopedický lekár.