štvrtok 13. júna 2013

Môže HGH terapia zlepšiť vaša výška?


 Medzi najčastejšia otázka, že väčšina ľudí sa pýta, keď sa po prvýkrát dozvedela o ľudský rastový hormón (HGH) je, či im môže pomôcť rast vyšší. Odpoveď na túto otázku je hlasné "nie". To znamená, že ak ste dieťa, ktoré je stále na svojej rastovej fáze.

HGH je vyrábaný v mozgu v mozgovom podväzku a je zodpovedný za rast a vývoj ľudského tela. Avšak, hypofýzy nie je vždy na svojom vrchole výroby HGH. Niekoľko dôvodov, ako je abnormálne hypofýzy alebo hormonálna nerovnováha môže viesť k nedostatočnej hladiny HGH v tele.

Deti, ktoré trpia nedostatkom HGH výroby majú zvyčajne pomalší rast do výšky. Niektoré deti s nižšou úrovňou HGH v tele zvyčajne majú viac telesného tuku okolo pása a majú tendenciu vyzerať mladšie, než je ich skutočný vek. Niektorí môžu dokonca prežívať pomalší zubné vývoj.

Ak si myslíte, že vaše dieťa je fyzický vývoj je pomalý, poraďte sa so svojím pediatrom čo najskôr. Procedúry sú účinnejšie, ak je podávaný počas dieťaťa raných vývojových rokov predtým, než sa dieťa štruktúra kostí sa zastaví rozvoj. Ľudské injekcie rastového hormónu sú často používané, aby vývoj dieťaťa a rýchlosťou asi šesť injekcií týždenne treba venovať dieťaťu. Tie sú stanovené HGH injekciou, ktoré sa netýkajú len časovo náročné, ale tiež veľmi drahé.

HGH injekciou s IGF-1 vám pomôže zvýšiť vaše výška dieťaťa tým, že stimuluje bunky v kostiach. Tieto injekcie sú však nielen drahé, ale nemajú naozaj pracovať s ľuďmi, ktorí sú od prírody krátky a nemajú žiadnu hormonálnu nedostatok. To je tiež docela ťažké kontrolovať dávky, pokiaľ nie je podávaný zdravotníckym pracovníkom.

HGH doplnky sú výhodnejšie ako injekcie HGH, pretože môžete ľahko ovládať dávku a nemajú žiadne známe vedľajšie účinky. HGH HGH uvoľňovače a doplnky obsahujú rovnaké aminokyseliny, ktoré stimulujú prirodzený ľudský rastový hormón.

Už niekoľko rokov, HGH doplnky sú tiež získavajú popularitu medzi dospelými, ktorí chcú oddialiť proces starnutia. Aj keď mnohí našli tieto doplnky účinne obnovovať normálnu telesnú funkciu a oddialiť proces starnutia, tam je naozaj žiadny vedecký dôkaz, ktorý stanovuje účinky HGH na dospelého výšky.

Ale aj bez priameho účinku na dospelú výšku, môžete ešte využiť, aby HGH doplnky súčasťou vášho každodenného života. Obľúbené značky, ako HGH Advanced môže zlepšiť váš imunitný systém, obnoviť pružnosť pokožky, ktoré vám pomôžu udržať trim telo vďaka rýchlejšiemu metabolizmu, rozvíjať svoju vytrvalosť a zlepšiť svalový tonus.