štvrtok 13. júna 2013

Potraviny pre nadobličiek Únava


 Vyrobené na pomoc vaše telo vysporiadať so stresom, malý nadobličky majú obrovský úloha hrať pre všetky osoby. Na základe toho, čo niektorí zdravotníci hovoria, trvalý stres a neadekvátne nutričné ​​návyky napätie žľazy, čo vedie k adrenálnej únava alebo to, čo niektorí ľudia nazývajú nadobličiek vyčerpania. Príznaky nedostatku nadobličiek sa môže skladať z nízkeho krvného tlaku, ľahostajnosť, nešťastného koncentrácie, mdloby, a chute. Kým silné nadobličiek nedostatok (druh zdravotného stavu len syndróm Addisonova) je riešená pomocou medicínsky danej hormóny, alternatívne zdravotníci naznačujú, prírodné prostriedky pre nadobličiek únava často.

Teória

Teória podporujúci nadobličiek únava je nekomplikované: žľazy sú riadne pripravení postarať sa o krátke a neformálne stres (boj alebo útek reakcie) ako hroznom strese pokročilého života. Lekár by rád meno Christiane Northrup, že pravidelné stres a nadmerné indukčné tvoria nadobličky plniť hormónov príliš veľa, nakoniec vyčerpávať, a výsledkom celej rade zdravotných postihnutí.

Potraviny návrhy

Domáce opravné prostriedky pre nadobličiek únavy sa skladá zo spotreby pravidelných malých jedál a zodpovedajúce strava bohatá na celozrnné, zdravý oleja a zeleninu. Cukor a kofeín, ktoré sú stimulanty musí byť z vášho dosahu kvôli dali ďalšiu záťaž na nadobličkách.

Doplnky návrhy

Každodenná konzumácia multivitamín môže pomôcť znepriateliť príznaky spojené s nedostatkom nadobličiek. Presne tak, sú vitamín E, vitamín B, vitamín C a horčík spolu s bylinkami uvedených ako sibírsky ženšen a sladkého drievka veril pomáhať v boji proti nadobličiek únavy.

Riadenie stresu

Ak sa chcete vyhnúť ďalšie zhoršenie príznakov spojených s vyčerpaním nadobličiek, nižšie napätie tým, že prestávky pri práci v kancelárii, zapojiť sa do jogy a meditovať.

Hormonálna terapia

Nepredpísané hormóny terapie, ako je DHEA sú v dobe, označenie nadobličiek vyčerpania. Medzi dobré typ vyberte zo je Northrup. Avšak, mali by ste mať to pod vedením registrovaného lekára, pretože je nutné získať vynikajúci doplnok a aby sa vaše hladiny hormónov skúmal.

Úvahy

Hoci nadobličiek vyčerpania je veľká téma v prirodzenom zdraví, sme ešte nejaké zdravotné konsenzus spájajúcej svoju presvedčivosť ako diagnózu. Lekárske endokrinológ, ktorý pracuje na Mayo Clinic, podľa názvu Dr Todd B Nippoldt, tvrdí, že lekárske slovo "nadobličiek nedostatkom" je známy ako zlý hormón generácie v dôsledku vlastnej choroby. Hypotéza, že väčšie namáhanie vedie k chudobným nadobličiek operácia nie je klinicky preukázané.