štvrtok 6. júna 2013

Prísady na zdravie a wellness: recept na život


 Počujeme toľko o význame nášho jedálnička, pokiaľ ide o zdravie. Chcel by som navrhnúť, že existuje niekoľko aspektov pre naše zdravie, ktoré možno dosiahnuť a udržiavať rámec toho, čo jeme. Pozývam vás, aby ste sa pozrieť na nasledujúce, ako sme diskutovali recepty a zdravie veľmi odlišným spôsobom.

Keď premýšľame o zdravie, si myslel, že väčšina z nás začína a končí s tým, čo jeme. Ale čo keď to, čo sa môžeme dozvedieť o zdravie sa neobmedzuje iba na jedlo? Vidíte dôvod, prečo diéty práce je to, že na konci dňa, strava je matematický problém dať na papier. Je kalórií kalórií oproti von. Keď varíme z domova používame tieto zdravé recepty a ak budeme držať s nimi nábožensky vidíme úspech.

Užívanie veci o krok ďalej, čo keď sme aplikovali rovnaký systém aj pre iné aspekty nášho zdravia a wellness. Prečo máme recept na spanie, recept na zvládanie stresu, recept na strečing, cvičenie a recept na recept na relaxáciu? Recepty nie sú ničím iným než písomným plánom prípravy variť. Niektoré môžu byť odovzdávané z generácie na generáciu ako doma a niektoré sa používajú v reštauráciách. Niektoré z nich sú originálne a niektoré môžu byť kopírované. Recept na Cola sa často pokúšal sa byť kopírovaný ešte pokračuje byť dobre chránená v priebehu rokov. Pamätám si, keď Cola snažil prerušiť svoj produkt a predstavil nový Cola? To sa stalo jedným z najväčších reklamných chýb z minulého storočia a poučenie, ktoré možno použiť ako v podnikaní a v zdravotníctve, "ak to nie je rozbité nie opraviť."

Faktom je, že zatiaľ čo diéty do práce a samozrejme naše voľby potravín záleží, môžem prihlásiť na vás, že dôvodom snáď, že máme väčší úspech s jedlom ako my u iných zdravotných problémov je to, že zvyčajne majú plán, pokiaľ ide o jedlo. Napriek tomu sa cvičenie, stresu, spánku a rad ďalších nadväzujúcich predmetov sa zdanlivo snaží ísť s prúdom a len krídla to.

Na záver je dôležité si uvedomiť, že sa môžeme veľa naučiť od procesu vytvárania recept. Recepty vytvoriť dôslednosť, spoľahlivosť a predvídateľnosť. Písomný plán útoku, ak budete v prípade potravín, ktoré jeme. Takže poďme sa písomný plán, pokiaľ ide o iné aspekty nášho zdravia a pohodu. Ste srdečne pozvaní na tlačidlo nižšie pre viac receptov a stratégií pre dosiahnutie zdravie. Myslieť na veci, čo sa týka životných receptov ... kvalite a dôslednosti o svoje zdravie a wellness môže závisieť na tom. Všetko najlepšie.