štvrtok 6. júna 2013

Tipy pre podanie zdravé dieťa na svet


 Zdravie svojich nenarodených detí závisí čiastočne na tom, čo sa do vášho tela počas tehotenstva. Tento článok bude sa pozrieť na niekoľko vecí, ktoré by ste mali urobiť, a niektoré z vecí, ktoré by ste sa mali vyvarovať robiť, aby mali čo najväčšiu šancu na pôrod zdravého dieťaťa.

Pesticídy, rastové hormóny a chemikálie

Nedávne štúdie ukázali, že ak je žena vystavené pesticídom môže trvalo znížiť jej dieťa IQ a pamäť. Ak je to možné, že by bolo najlepšie, keby ste mali jesť organické ovocie a zeleniny než konvenčne pestovaných plodín, ktoré môžu mať zvyšky pesticídov počas tehotenstva.

Vzhľadom k tomu, obloženie konzerv obvyklých obsahujú bisfenol A (BA), čo je syntetický estrogén, je najlepšie sa vyhnúť konzervy rovnako.

Okrem toho by mali tehotné ženy považujú konzumné mlieko a jesť mäso, ktoré neobsahuje pridané rastové hormóny.

Voda

Miesto pitie balenú vodu, ktorá stála viac ako filtrovanej vody (a nie nutne lepšia), tehotné ženy by mali zvážiť ich filtrovanie vody z vodovodu. A pretože je dôležité, aby tehotné ženy piť veľa vody, mali by zvážiť použitie Uhlíkový filter džbán alebo systém reverznej osmózy s cieľom znížiť ich expozíciu na nečistoty, ako sú olovo, chloristan a chlóru.

Mali by ste mať vaše voda z kohútika testovaná na vedenie, ak žijete v staršom dome. A ak je váš domov bol postavený pred rokom 1978, mali by ste mať svoje farby testované. Olovo dom farba bola zakázaná v tomto roku. Jedným z najčastejších zdrojov olova expozícia je od prachu zo starých náterov, ktorá bola pieskom.

Ak ste mimo domova, že by bolo najlepšie použiť sklo, nerez alebo BPA-free opakovane plastová nádoba na pitie z

A potom, čo sa dieťa narodí, uistite sa, že miešať svoj recept s fluoridov vody.

Jodizovana Salt

Jód má tendenciu pôsobiť ako nárazník proti chemikáliám, ako chloristanu. Chloristan môžu narušiť ženský štítnej žľazy systém a dotknúť sa jej dieťaťa vývoj mozgu, zatiaľ čo ona je tehotná a počas jej dieťaťa detstva. Preto, ak ste tehotná, poraďte sa so svojím lekárom o používaní iba jodizovana soli, keď ste tehotná a dojčiaca.

Mali by ste tiež hovoriť s ním alebo jej o tom, či by ste mali vziať nejaké vitamíny, ktoré obsahujú jód.

Product Labels

A pamätajte, aj keď značka hovorí, že výrobok je "prirodzené", alebo "jemné" neznamená to, že je to bezpečné pre použitie, keď ste tehotná. Každý by si mal vyskúšať všetky zložky v ničom, že jesť, piť, alebo dať na ich tela. To platí najmä pre tehotné ženy, pretože čo oni konzumujú bude mať vplyv na ne rovnako ako ich nenarodených detí.