štvrtok 13. júna 2013

Pre nakladanie s Vaším zápalmi dutín


 Ak váš nos je upchatý vždy to znamená, že vaše dutín sú blokované. To môže viesť k problémom pri dutín chladom trvať aj niekoľko týždňov až mesiacov. Musíte sa poradiť s lekárom za účelom overenia vašej choroby. Existuje niekoľko faktorov, ktoré vedú k tomuto problému a Váš lekár musí byť schopný vedieť, čo spôsobuje vaše dutín, ktoré majú byť blokované tak, že bude vedieť, ako zaobchádzať s vami. Je ťažké túto podmienku, pretože vám bolesti hlavy a bolesti v blízkosti vašej oblasti sinus. Budete sa cítiť podráždená a nemohol nič robiť.

Problém s touto podmienkou je, že to bude trvať niekoľko týždňov až mesiacov, a ak nie ste schopní detekovať skôr. Budete sa cítiť dobre a vaše telo bude slabá. Môžete mať pocit, inú bolesť v niektorých častiach tváre, ako oči a čeľuste. Váš krku môže byť bolestivá, a najhoršie je, že budete mať problémy so spánkom v noci, pretože časté kašľa. Sinus problém je veľmi závažný stav, takže musíte priniesť sami k lekárovi na riadne vyšetrenie a musí byť schopný dostať lieky na liečbu. Veľmi závažný typ tohle môže vyžadovať chirurgický zákrok, ak vaše dutín naozaj zablokovaný. Príčinou zablokovanie alebo nosovej obštrukcie musia byť odstránená a Váš sínus sa musí vypustiť a vyčistiť.

Tento problém môže byť spôsobený buď na niektoré alergie, ktoré spôsobuje zápal dutín v chodbe, alebo že máte úzke dutiny sínusu, ktoré nemohli vyčerpať a hlien hromadí. Zablokovanie bude nakoniec spôsobiť infekciu. Lekár môže požadovať röntgen na vašej oblasti sinus skontrolovať, čo spôsobuje upchatie a aké možné spôsoby, ako si môžete byť liečení. Pokiaľ je to spôsobené alergiou, budete mať anti-alergie lieky či dokonca získať zábery pre alergikov imunoterapie. To môže byť spôsobené tým, baktérie vírusy, a ďalšie dráždivé látky vo vzduchu, ktorý spôsobuje, že slizničnej výstelky sa zápal. Môžete dostať antibiotiká vyliečiť infekciu.

Vaša sinus problémy treba riešiť okamžite, aby mohli vedieť, ako zaobchádzať s vami. Ak sa budete držať tento stav dlhšiu dobu, než konzultácii s lekárom a potom už môže byť neskoro vyliečiť. Budete trpieť dlhú dobu a liečiť ju dokonca môže byť ťažké. Tam je infekcia v sinus takže by to malo byť liečená okamžite, aby sa zabránilo šíreniu infekcie oblasti hlavy. Podráždenie, že dostanete od mať tento stav je veľmi ťažké zvládnuť. Existujú rôzne spôsoby, ako možno liečiť, takže nemusíte mať strach. Len sa poraďte s lekárom pre správnu liečbu.