štvrtok 13. júna 2013

Najlepšie 3 Naťahovacie cvičenia rast vyšší


 Niet pochýb o tom, že naťahovacie cvičenia pomáhajú v boji rast vyšší. Najlepšie z nich sú záležitosťou toho, čo je pre jednotlivca. Naozaj neexistuje jedna veľkosť padne všetkým.

Čo musíte urobiť, je natiahnuť chrbtica, môžete to urobiť jednoducho tým, že stojí rovno, držať hlavu von a vyčnievajúce bradu. Budete okamžite pestovať palec alebo dva, v závislosti na svojej obvyklej pozícii.

Pravdepodobne ľudia s najlepšiu pozíciu sú baletky, takže by ste sa mali pozrieť na niektoré z cvičenia robia, aby ich dokonalé držanie tela. Títo typicky dávajú chrbtice cvičenie, rovnako ako posilňovanie svaly na nohách.

Aj keď je váš hlavný cieľ je stále vyšší prirodzene, budete tiež tým, že cvičenie, stratiť pár kíl a byť lepšej kondícii ako predtým. Preto je to všetko zisk a len slabú bolesť, keď ste prvýkrát začať cvičebný program. Spolu s naťahovacie cvičenia môžete tiež cyklus, alebo ísť plávať pravidelne. Prípadne by ste mohli robiť to, čo robiť, a boxerky švihadlo. Zdvíhanie závažia môže tiež pomôcť posilniť chrbticu a svaly, ktoré by mohli byť stimulované k rastu.

Ak ste mladší 24 rokov, potom sa prirodzene rast vyšší, väčšina z vyššie uvedených cvičení vám spolu so zdravou kalcia a vitamínu bohatej stravy. Pokiaľ je vám viac ako 24 a potom špecifické naťahovacie cvičenia, ktoré sa zameriavajú na chrbticu pomôže.

Jeden z najlepších naťahovacích cvičení je najjednoduchší, už ste niekedy sledovali mačka úsek? Skúste kopírovať pohyb to robí. Choďte dole na svoje ruky a kolená, so sebou zbrane, uzamknutých v kuse, dýchať a flex vám chrbticu dole a priniesť hlavu postupne. Dýchajte tak, ako si priniesť svoj chrbticu až do klenutého polohy, pri pohybe vašej hlavy dolu. Držte túto pozíciu po dobu medzi 3 a 8 sekúnd a opakujte tak často, ako sa cíti pohodlne.

Ďalšie jednoduchý strečing odpoveď na pátranie po tom, ako rastú prirodzene vyššia je ďalší jednoduchý. Visí z hrazdou po dobu 30 minút za týždeň. Urob to po dobu 5 minút alebo tak denne ako súčasť svojho programu strečing. Toto bolo odporučené hakims (tradičná medicína praktici) v Pakistane po celé stáročia. Hovorí sa, že by ste mali kombinovať visí cvičenie s jesť veľa kvaky (tzv. "chudáka jablko" v Pakistane), ktoré sú bohaté na vápnik. Tie by mali byť malé, sladké kvaka, ktoré možno jesť surové v šaláte s dátami a strúhaná mrkva. To je zdravá desiata alebo príloha, alebo dokonca svetlo obed.

Nakoniec skúsiť trochu tvrdšie cvičenia, musíte stanoviť s kolenami hore a zastrčil za zadkom. Držte si členky, pokiaľ je to možné, alebo použiť svoje zbrane umiestnené po stranách tela za páku. Ak môžete držať členky tomu, keď zvýšite chrbticu do oblúka tak, aby vaše ramená a hlava a nohy sú nielen na podlahe, Ak môžete používať iba ruky, manéver sa do rovnakej základnej polohe s rukami zotrvanie na podlaha. To je skvelý spôsob, ako pestovať vyššiu prirodzene.

Ak všetky tieto cvičenia na rast vyšší zlyhajú, nezabudnite, že je vaša osobnosť, ktorá by mala počítať s inými ľuďmi, nie vzhľad. Koniec koncov, Napoleon Bonaparte bol krátky a on sa stal cisárom, a Dustin Hoffman a Al Pacino nezdá sa, že o to byť kratšia ako priemerný muž. Rozvíjajte svoju osobnosť a byť šťastný sám so sebou, aby sa viac atraktívne a sebavedomý.