štvrtok 13. júna 2013

Liek Späť tuhosťou chirurgia


 Bolesť chrbta môže stať naozaj vážne v niektorých prípadoch potom zostáva iba rezort je chirurgický zákrok. Niektoré z týchto osobitných prípadov žiadnu odpoveď na nechirurgickej liečby herniated disk, prestávky v chrbticovej sieti alebo neurologických delikty spôsobené v dôsledku kompresie nervov.

K dispozícii sú predovšetkým tri kategórie tuhosti zadnej operácií. Tie, ktoré sú určené na stabilizovať chrbticu, na kotúčové problémy a vytvoriť viac priestoru v chrbticovej sieti. Všetky tieto 3 typy operácií sa presadzuje na liečbu konkrétnej príčiny a majú rôzne postupy.

Prvý typ operácie, ktorá je využívaná pre problémy s platničkami, sa používa u pacientov, ktorí trpia kompresiou nervov. Základný princíp tejto operácie je dekomprimovať vaše nervy, aby sa znížila bolesti chrbta. Táto operácia je niekedy používaný pre manipuláciu s ischias. Tí ľudia, ktorí majú disk, ktorý tlačí nervových koreňov alebo ľudia, ktorí nemohli zmierniť ich bolesti chrbta s trochou pomoci od konzervatívnych ošetrenia môže využiť túto operáciu.

V mnohých prípadoch má pacient trpí na problémy s chrbtom, ktorá vedie do zadku. V prípadoch, ako sú tieto, prvý druh operácie je prospešná. Takýto stav je príznakom ischias. Tento druh operácie je tiež zamestnaný u pacientov, ktorí nevykazujú neurologické poplachové signály, vrátane členku reflex a straty močovej kontroly.

Rôzne typy operácií pre kotúčové problémy sú postdiskektomického, Microdiscectomy, perkutánna Disk odstránenie, Laser Disc dekompresie a Chemonucleolysis. Každá z týchto operácií majú svoje vlastné špecifické procesy a klady a zápory. Je dôležité, že budete o nich vedieť, než sa pre niektorý z nich.

Späť tuhosť chirurgia určený pre stabilizáciu chrbtice sa vykonáva vstúpiť do 2 chrbtice dohromady. V tejto operácii, sú kostné štepy umiestnené pozdĺž alebo medzi stavcami. Potom kovové dosky alebo skrutky môžu byť použité k pripojiť kosti k sebe navzájom. Tento druh operácie sa zvyčajne používa pri spinálnej konštrukcie sa stáva nevyrovnaný kvôli nejakému zraneniu alebo problémy, ako je spondylolistézou.

Posledný hoci v neposlednom rade sú zadné tuhosti operácie, ktoré majú viac miesta na chrbtici. Tí postihnutý spinálnej stenóza sa zvyčajne odporúča tento druh operácie. Postup zahŕňa odstránenie časti stavcov vytvoriť viac priestoru v chrbtici, a tak odstrániť tlak z okolitých nervov. Operácia má za cieľ vytvoriť väčší priestor je možné rozdeliť do-laminektomie a Laminotomy.

Chirurgia môže byť jediným proces odišiel na liečbu ponuré sedacieho bolesť alebo pretrvávajúce problémy s chrbtom. Avšak, mali by ste vziať do úvahy všetky starosti a rizikových indikátorov, než budete pokračovať.