štvrtok 13. júna 2013

História viscerálnej manipulácia terapia


 História viscerálnej manipulácia možno vysledovať až do prvých storočí používané ľuďmi Tibetu a Číny. Liečba vtedy bol používaný ako súčasť ich alternatívne a tradičné lekársku starostlivosť. Hoci tam bolo veľa rôznych typov terapeutické masáže súčasnej dobe v Číne na začiatku storočia bola táto technika sa používa vďaka svojím jedinečným prínosom pre klienta. To bolo tiež používané v Európe ako súčasť svojich raných metód v lekárskej starostlivosti počas predchádzajúcich rokov. Ručná manipulácia s vnútornými orgánmi bol populárny v skorších obdobiach, najmä v orientálnych krajinách, vzhľadom k výraznému zlepšeniu celkového zdravotného stavu pacienta po každom zasadnutí.

Táto metóda bola neskôr prijatá Dr Jean-Pierre Barral, ktorý zlepšil celú liečbu v niečo oveľa lepšieho a efektívnejšieho väčšina jeho princípov zostal neporušený. Dr Barral bol Osteopat, ktorý sa začal zaujímať o biomechanike počas svojho pôsobenia vo Francúzsku. Pracoval v nemocnici ochorenie pľúc, keď sa stretol s Dr ANAU, ktorý bol známy v tom čase ako slávny pľúcna špecialista, rovnako ako preslávený majster v praxi pitvy zomrelých. Jeho čas s Dr ANAU ho dobre vzdelaný v ľudskej anatómii a urobil ho zoznámi s viscerálnej systém, ktorý bude neskôr používať vo viscerálnej manipulácie terapie.

V roku 1974, Dr Barral začal liečenie pacienta, ktorý trpel chrbticovej stave s jeho kĺbových a štrukturálne manipulácie. Avšak, liečba nebola moc úspešná, keď čakal. Avšak, jeho zdravotný vnímanie v prírodnej liečbe zmenil po jeho predbežnom preskúmaní na jeho pacienta, ktorý potvrdil, že bol liečený starého muža. Pacient uviedol, že starý muž nemal tlačiť niečo na bruchu, ktorý dal jeho telo veľkú úľavu od jeho aktuálneho stavu.

Táto udalosť vystrčil záujem a vieru v spojení chrbtice a brucha. Po mnohých výskumov, štúdií a praxe týkajúcej sa jeho novo nájdené techniku, on bol schopný vyvinúť viscerálnej manipulácia terapiu. To začalo obdobie jeho liečebných služieb, ako aj jeho výučbu tejto techniky na iné osoby, ktoré majú záujem so svojou metódou. On začal učiť v iných častiach sveta, vrátane v Spojených štátoch v roku 1985. Nakoniec sa mu podarilo vytvoriť jeho vlastný výučbe učiteľov, ktorí tiež začali cvičiť iné nadšencov viscerálnej: manipulačnou technikou po celom svete.