štvrtok 13. júna 2013

Kombinácia kardio, silový tréning, a Ab cvičenie pre Six Pack Abs


 Veľa ľudí sníva o dokonale tónovaný valcha abs. Možno ste vyskúšali rôzne druhy cvičení s cieľom získať vytúženú šesť balenia pozrel, ale nič nefungovalo. Je pravdepodobné, že to nerobia správne. Kľúčom k získaniu roztrhané abs sú správne kombinácia cvičenia a vyváženú stravu. Kardio ab cvičenia sú dôležité pre spaľovanie tukov a budovanie brušné svaly. Ale kardio sám o sebe nie je dosť dobrý. Ak chcete získať šesť balenia abs rýchlo, musíte spojiť tri rôzne typy cvičení, a to kardio, posilňovanie a cviky na brucho.

 Kardio cvičenia

Ako už bolo spomenuté, kardio ab cvičenia sú nevyhnutné pre budovanie svalov. Zjednodušene povedané, cieľom je kardio spaľovať tuk. Pre ľudí, ktorí majú nadváhu, že je lepšie začať s nízkou intenzitou cvičenia, aby telo prispôsobiť tréningu a zlepšeniu kondície organizmu. Ako sa vaša kondícia zlepšuje, postupne zvyšovať intenzitu. Ak si myslíte, že ste dosiahli rovnovážny stav, prejsť od nízkej intenzite tréningu na HIIT (vysoká intenzita intervalový tréning). To je oveľa účinnejší ako bežné kardio tréningu. Striedaním nízkej intenzite a vysokej intenzite cvičení, bude vaše telo spaľovať viac kalórií. Existuje mnoho rôznych typov aeróbnych cvičení na výber, ako je lano skákanie, beh, rýchlosť chôdze, atď

 Cvičenie silový tréning

Silový tréning vyžaduje použitie špeciálnych zariadení, ako sú bary, vážené činky alebo závažia. Cieľom tohto školenia je vybudovať a tón svaly. Svaly spáliť viac kalórií ako tuk, takže čím viac svalov máte, tým viac kalórií spálite. Silový tréning tiež pomáha posilňovať kosti, zlepšuje svalovú vytrvalosť, prevenciu zranení, zvýšiť sebavedomie a zlepšiť koordináciu a rovnováhu. Nezabudnite zahriať po dobu 10 až 20 minút pred cvičenia, aby nedošlo k zraneniu. Pre prvý časovača, nepokúšajte cvičenia silový tréning sám. Poraďte sa tréner fitness a zistiť, ktoré cviky sú pre vás vhodné.

 Ab cvičenie

Tento typ cvičenia prispieva k formovaniu brušné svaly. Existuje niekoľko typov cvičení AB, ktoré možno vykonať. Rôznych cvičení, práca rôznych častí brucha, takže budete musieť kombinovať niekoľko cvičení, aby bol dosiahnutý čo najlepší výsledok. Ab drví, napríklad, je vhodná pre zlepšenie hornú bránice. Na druhej strane, reverznej drví pomáha rozvíjať svaly v dolnej strednej časti. Požičovňa drví sú ideálne pre budovanie rectus abdominis (ďalej len "šesť balenia") a šikmé svaly. Ďalšie účinné cviky na brucho patrí doske a horolezec.