štvrtok 13. júna 2013

Hay Fever Relief


 Keď dorazí, príznaky sennej nádchy sú možné ignorovať.

Výtok z nosa, svrbenie slzenie, začervenanie a kýchanie, ako to zastaví vás od sústredenia a dáva vám ten strašný pocit nevýrazný.

Senná nádcha môže vážne ovplyvniť život človeka, takže jar a leto predovšetkým snažia čas a otáčaním striedanie ročných období na skutočné utrpenie.

Jeho vlastný lekársky názov je alergický zápal spojiviek nosorožec, hoci to je tiež známe ako sezónnej alergickej nádchy. Tento stav je najčastejšie alergia, že existuje, a je spojený s niečím nazýva orálny alergický syndróm.

Vyskytujúce sa hlavne v jarných a letných mesiacoch, je senná nádcha veril mať vplyv na viac ako 50 miliónov ľudí v USA a viac ako 16 miliónov ľudí vo Veľkej Británii. Kanada Odhaduje sa, že približne 5 miliónov trpiaci sennou nádchou a Austrálie o 3,5 milióna.

Ale jasne, v tomto prípade neexistuje bezpečnostné - a pohodlie - v číslach. Ak máte sennú nádchu, potom je to váš život, ktorý je ovplyvnený a všetko, čo naozaj chcem, je nájsť spôsob, ako ukončiť utrpenie.

Príčiny sennej nádchy sú všeobecne známe. Ľudia, ktorí trpia sennou nádchou majú alergickú reakciu na peľ a ďalšie vzduchu antigény ako spór plesní či znečistenie životného prostredia.

Príznaky sú vyrábané, pretože v tele nadmerné reakcii na tieto dráždivé. Je úlohou imunitného systému reagovať na týchto antigénov tým, že produkuje histamines, ktoré sú určené k ochrane nás pred týmito cudzími telesami. S osoby trpiace sennou nádchou, ale telo produkuje príliš veľa antihistaminikum, a to spôsobuje, že tieto nepríjemné symptómy. Dusno, upchatý-up pocit a slziace oči, ktoré môže viesť k dýchavičnosti a bolesti hlavy.

Senná nádcha liečba tradične zameriava na prijatie anti-histamínu lieky na zmiernenie príznakov. Tieto prípravky môžu pochádzať buď vo forme tabliet alebo ako nosový sprej. Anti-zápalové alebo anti-alergie nosné spreje a očné kvapky môžu byť tiež použité. Dekongestant spreje a tablety K dispozícii sú tiež pokus o odblokovanie dutiny, ale to môže mať neblahý vplyv na zhoršenie veci skutočne kvôli odrazu blokovanie.

Imunoterapia je tiež k dispozícii pre chronickú sennú nádchu, v niektorých oblastiach. Ten sa skladá z znecitlivenie systém tak, že to nie je cez-reagovať na vzduchu antigény. Takáto terapia spočíva v tom, tablety alebo injekcie, ktoré obsahujú veľmi malé množstvo peľu, a množstvo sa zvyšuje v priebehu času. Tento proces je nákladné a časovo náročné, však, a nie je k dispozícii všade.

Našťastie existujú aj iné spôsoby, ako sa vysporiadať so sennou nádchou, a mnoho ľudí tieto metódy vhodnejšie lieky, pretože nemajú absolútne žiadne vedľajšie účinky.

Najúčinnejšie z nich sú navrhnuté tak, aby zmierniť alebo zabrániť peľ, ani iné dráždidlá od vstupu do tela nosom.

Veľmi dobrý spôsob, ako znížiť množstvo peľu do tela je prostredníctvom aplikácie krému, ktorý pôsobí ako bariéra. Navrhnutý tak, aby sa ľahko rozmazaný tesne pod nosom, tie krémy pasce peľ a zabrániť jeho prieniku do nosových dierok, a tým znížiť produkciu histamínu v tele. HayMax a podobné výrobky pracujú na tomto koncepte, sa veľa ľudí nehlási skutočnú úľavu.

Ďalšie vynikajúci spôsob, ako zabrániť peľu do tela nosom je cez filter na jednorazové použitie nosovej. Tieto malé a diskrétne zariadenia sú navrhnuté tak, aby tesne priliehali vnútri nosných dierok, kde sa ich jemnej sieťoviny odfiltruje všetky vzdušných antigény.

To môže trvať trochu zvykať na začiatku, ale s trochou vytrvalosti čoskoro zabýva. Väčšina ľudí sa rýchlo zvykli nosiť tento druh zariadenia a čoskoro zabudnúť, že jeho tam. Tieto jednorazové filtre sú určené na nosenie počas dňa, v skutočnosti sú diskrétne a sotva znateľný, a môže byť tiež pohodlne používať v noci, počas spánku. Nositelia hlásiť skutočné zlepšenie ich príznakov, s mnoho vyhlasovať, že nosové filtre oslobodil žiť normálny život počas jari a leta. Vo Veľkej Británii, Austrálii a na Novom Zélande sú tieto filtre na trh pod obchodným názvom "Breathe-Eazy", zatiaľ čo v USA a Kanade sú známe ako "Breathecleanair", samozrejme, môže byť iné značky k dispozícii, takže nezabudnite skontrolovať okolo.

Ak vy alebo niekto vám záleží trpí sennou nádchou prečo nie dať týmto alternatívne prostriedky skúsiť? Tie by mohli byť len prekvapení, že vaša senná nádcha nemá moc pokaziť, čo pre vás ešte.

Upozornenie: Tento článok je k dispozícii pre všeobecné informačné účely a nesmie zaobchádzať ako náhrada za lekársku radu svojho vlastného lekára alebo iného zdravotníckeho pracovníka.