štvrtok 13. júna 2013

Bad Breath - užitočný tip


 Okrem toho, že dráždi zápach z úst môže byť príznakom iných zdravotných podmienok, ktoré nebudú zahrnuté tu. Namiesto toho sme sa predpokladať, že zápach z úst, nie je zdravotné riziko, a namiesto toho je výsledkom zápach pochádzajúci z úst alebo tráviaceho traktu a budú sa týkať ako rozpoznať zlý dych, a ako to opraviť.

Detekcia zlý dych môže byť ťažké vzhľadom k aklimatizujú na svoje vlastné vône, ako výsledok, riskujete, že bude musieť byť povedané, že dych smrdí, svojho priateľa, ktorý je znechutený vám dýchať na ne v priebehu konverzácie alebo hrôza hrôz kedy bozkávanie partnera. Najhoršie zo všetkého stále má zlý dych, ale nikdy nevie, pamätajte, že chlap, ktorý nevrátil hovory, alebo dievčatko, ktorá bola rada, ale narazil na to, kedy sa dostala bližšie - jo zlý dych (no možná).

Jednoduchý test


Lick ruku a nechajte ho uschnúť na chvíľu, a potom zápach. To je to, čo tvoj dych smrdí, to bolo príjemné? alebo ste siahnuť po roubík taške?

Dôvodom, prečo dych vôňa je pravdepodobne to, že niečo, čo ste jedli pomerne nedávnej dobe, ktorá by mala ísť sa cez ďalší deň alebo tak, alebo skôr, vzhľadom k prítomnosti anaeróbnych baktérií v ústach, ktorá sa živí zvyšky po jedle.

Mohol by som zaručiť, že sa ti to nepáčilo vône, a kým tam bude vždy nejaký druh zápachu bez ohľadu na to, čo robíte (máte k jedlu), existuje niekoľko spôsobov, ako môžete minimalizovať zápach. Začneme s niekoľkými brainers bez ...

V žiadnej brainers


Čistite si zuby - každý robí to, ale ako dobre sa vlastne čistí. Ráno a večer musí byť normou, a to aj po každom jedle, ak je to potrebné, nezabudnite niť.

Jedzte potraviny neutrálne - ak váš dych vonia cesnakom, prestať jesť cesnak, ak je to smrdí syr prestať jesť syr. Ty si tohle

Nie je tak zrejmý


Vyčistite svoj jazyk - takmer všetci zlý dych môže byť významne znížená vo väčšine prípadov dobré čistenie jazyka. Jazyk ako zuby môže mať na potraviny, ktoré sa môže stať vložené do drážok na jazyku a tým pôsobí ako pekný DPH skladovanie potravín, že baktérie môžu slávnosť ešte veľmi málo aktívne času, aby sa ubezpečil, že je čistý.

Ako čistiť jazyk;

1 - mokré ústa


2 - pomocou zubná kefka začínajú na zadnej časti jazyka a šrot vpred


3 - opakujte, kým pomerne čistá a bez nečistôt


4 - aplikovať pastu na jazyku


5 votrite do jazyka a nechajte chvíľu


6-používať zubnú kefku začínajú na zadnej časti jazyka a šrot vpred

vedomia - uistite sa, že ste čistí ako ďaleká chrbát ako môžete!

viola - vo väčšine prípadov by mala byť vaša zlý dych, sa podstatne zníži, ak nie budete musieť siahnuť hlbšie.