štvrtok 13. júna 2013

Aloe Vera Gel - lekárske účely, ktoré potrebujete vedieť


 Aloe vera gél sa po stáročia používa na terapeutické účely, tak aj pre celý rad ďalších dôvodov, ale v priebehu rokov sa z mnohých bežných aplikácií pre aloe vera gél opomínané do určitej miery.

Väčšina z nás počul o aloe vera a jedno združenie Verejnosť by byť vedomí, je jeho použitie pre liečenie popálenín a po opaľovacím krémom. Chladenie aloe gél má chladivý a upokojujúci účinok na opálenú pokožku a väčšina z nás videli fliaš po opaľovaní vychvalováním aloe vera na policiach v našich miestnych obchodoch.

Aj keď je to jeden fantastický použitie gélu z tejto úžasnej rastliny - existuje mnoho iných spôsobov, ako pomocou aloe vera môže pomôcť naše celkové zdravie a pohodu, ale často nie sú brané do úvahy.

Aloe gél sám je nabitý rôznymi zložiek, najmenej 75, ktoré sú známe a všetky, ktoré poskytujú určitý prínos pre telo a pre hladké fungovanie rôznych interných systémov.

Sme sa už zmienil jeho používaní k popáleniu, ale pre prípadné problémy podráždenia kože, môže sa gél pomôže znížiť opuch, zmierniť pálenie alebo svrbenie a upokojuje pokožku. Používa sa pre bodnutie hmyzom, žihľavka a vyrážky, modriny a pľuzgiere. Na rozdiel od jeho protizápalovými účinkami, môže aloe vera gél prieniku pokožkou priamo do základnej vrstvy alebo bazálnej vrstvy a poskytuje výživu týchto buniek od samého začiatku.

Vzhľadom k tomu, koža sa obnovuje približne každých 28 dní, budete čoskoro začnú vidieť, ako sa vaša pleť môže vyzerať tak oveľa jasnejšie a zdravšie. Kožné ochorenia, ako je ekzém, psoriáza, akné a rosacea môže všetkým sa s použitím gélu Aloe aplikované lokálne. To môže tiež oddialiť príznaky starnutia a nástup vrások dvoma spôsobmi - pomáha pri produkcii kolagénu a elastínu a obsahuje antioxidanty, ktoré sú nevyhnutné pre ochranu buniek.

Pitie aloe vera gél je veľmi výhodné v mnohých ohľadoch. Tráviaci systém môže spôsobiť mnoho sťažností, pokiaľ nie je plne funkčný. Aloe vera gél zaisťuje kompletnú tráviaci trakt zostane zdravý, a keď živiny z potravín, ktoré jeme konečne dostať do čreva, výsledok z pitia gélu umožňuje lepšie absorbsion do krvného riečišťa.

Odpadový materiál sa tiež spracovávať efektívnejšie a budú odstránené z tela bez problémov. Výhody na tráviaci systém sám, môže pomôcť každému, kto má hemoroidy, žalúdočné ťažkosti alebo vredy, pálenie záhy, ako aj nadúvanie a je obzvlášť užitočné pre tých, ktorí trpia dráždivého čreva.