utorok 11. júna 2013

Výhody nákupu nového a trvanlivé lekárske vybavenie


 Odolný zdravotnícke zariadenia sľubuje svojim užívateľom lepšej zdravotnej starostlivosti prostredníctvom inovačných technológií. Čo väčšina nemocníc a kliník majú tendenciu sa spýtať sami seba, keď je pozornosť na nákup zdravotníckej pomôcky, je, či by mali zvážiť nákup, nový alebo ojazdený lekárske vybavenie. Veľmi Odpoveď na tejto zdanlivo jednoduchej vyšetrovacie zložité, pretože existuje veľa faktorov, ktoré sú potrebné, aby sa za pred vykonaním rozhodnutia. Nižšie sú uvedené niektoré z hlavných faktorov, ktoré treba vziať do úvahy pri rozhodovaní o nákupe zdravotníckeho zariadenia:

Prvý a najvýznamnejší faktor, ktorý môže mať vplyv na rozhodnutie o kúpe trvalé lekárske vybavenie je z hľadiska nákladov. Tam sú niektoré hlavné dôvody, ktoré sú potrebné k tomu o náklady na zariadenie, ktoré presahujú individuálnu cenu zdravotníckej pomôcky. Tak, udržiavanie nákladový faktor konštantný, môžeme teraz zvážiť výhody nákupu nákup nového a trvanlivé lekárske vybavenie proti tým, ktoré sa používajú.

Nové a odolný zdravotnícke zariadenia zvyčajne prichádza s tzv OEM, čo je skratka pre pôvodnej záruky výrobcu zariadenia. OEM je sľub odškodnenia od výrobcu za škody alebo vady za normálnych podmienok použitia. Záruka OEM zvyčajne zahŕňa softvér pre zariadenia, rovnako ako hardvérových komponentov, a tým aj dobrú uistenie o kompletnú pokoj. Zdravotnícke prístroje, ktoré sa používajú alebo rekonštruovaných zvyčajne prichádzajú s časovo obmedzenou zárukou ponúkaná predajcov. Vo väčšine prípadov je tento typ záruky nepokrýva celý softvér a hardvér škody. Kým získanie predĺženej záruky je k dispozícii možnosť, bolo by to tiež premietajú do ďalšie náklady.

Okrem toho, nové a odolné zdravotnícke zariadenia zvyčajne prichádza s ďalšou prospech vynikajúce služby po predajoch, pri ktorých sú všetky technické údaje otázky adresované priamo pôvodným výrobcom zariadenia alebo v spojení s týmto zariadením distribútora. Technický personál o výrobcovi majú odborné znalosti a riadne školenie poskytnúť podporu zvuku a poradenstvo. Na druhej strane mince, môže byť používanie zdravotníckych zariadení majú používatelia kontaktovať predajcu produktu, ktorý nemusí mať dôležité technické zručnosti a odborné znalosti pri riešení problémov produkt.

Ďalším dôvodom na obavy je dostupnosť príslušenstva a náhradných dielov pre zdravotnícke zariadenia. Tieto potreby sú najviac ľahko obstarávajú na zbrusu nových lekárskych prístrojov skrz jeho odhadovanej životnosti. Širšie sieti autorizovaných opravárenských centier a predajca tiež pôsobiť ako ďalšiu výhodu. Použité alebo repasované súčiastky zdravotníckych pomôckach "a ich príslušenstvo môže byť ťažké so zdrojom, pretože sa postupne ukončí. To nakoniec môže spôsobiť zariadenie nevhodné na použitie.

Ďalším dôležitým aspektom, aby sa pri rozhodovaní o nákupe zdravotníckeho zariadenia, je poistné plnenie. Zvyčajne, mohlo by to byť oveľa jednoduchšie pre zdravotníckych odborníkov, aby poistných udalostí pri použití s ​​odolným zdravotníckeho zariadenia, ktorý je prevádzkovaný s najnovšími technológiami.