utorok 11. júna 2013

Ako zastaviť potenie príliš, trvalo a prirodzene


 Hlavným dôvodom pre potenie je pre vaše telo, aby sa uvoľnil nahromadeniu tepla vo vnútri nášho tela. Prečo niektorí ľudia potia oveľa viac ako ostatní a ako to zastaviť potenie príliš.

Predtým, než sme sa dostali do stratégií, ako zastaviť potenie, dajte nám pochopiť, prečo niektorí z nás potí viac ako ostatní, a najmä na podnet za ním.

Vysoká rýchlosť metabolizmu je podnetom pre potenie. Vzhľadom k tomu, že telo spracováva jedlo v oveľa vyššej miere, sa vytvára dodatočné teplo v tele. Aby bolo možné uvoľniť, aby sa teplo, póry sú zopnutý a telo začne potiť.

Počas puberty a menopauzy, telo prechádza mnohými zmenami, ktoré generujú teplo. To tiež spôsobí znateľné zvýšenie potenie.

Emócie sú ďalším veľkým stimulom pre nadmerné potenie. Vzostupy a pády horská dráha v našich emócií vytvoriť obrovské množstvo stresu, nehovoriac o neurologické reakcie a prirodzenou reakciou na všetky tieto, je pot von.

Niektoré lieky na predpis stimulácii potných žliaz, čo má za následok zvýšenie potenie rovnako. Niektoré diabetes a rakoviny súvisiace s liekmi na tak nežiaducich účinkov.

Teraz to bude jasnejšie, prečo tieto odporúčania o tom, ako zastaviť potenie práce. Niektoré návrhy budú viac súvisí s konkrétnou spúšť, ale všetky sú silné v boji proti poteniu.

 Tip # 1: Zachovajte pokoj a zistíte, ako zastaviť potenie. Vaše telo bude teplota chladnejšie, zatiaľ čo vo zvyšku alebo relaxovať stav. Tento spôsob nie je žiadne nadmerné hromadenie tepla v tele, a preto nie je potrebné pre telo potiť to. Hlboké dýchanie, joga a meditácie sú perfektné techniky udržať telo v pohode a pokoji.

 Tip # 2: Pobyt dobre hydratované. Voda má schopnosť detoxikovať telo a vyplaviť toxín a odpad. Pitie alkoholu viac, limonády a čaju na druhú stranu len omámiť váš systém.

 Tip # 3: Sledujte, čo jete. Niektoré potraviny, ako chilli, korenie, cesnak atď zvýšenie telesnej teploty a potenie spúšte, takže je najlepšie sa im vyhnúť.

 Tip # 4: udržiavať pravidelný cvičebný režim. Cvičenie posilnenie krvi a tok energie a udržať celé telo v bezchybnom stave. Nadmerné potenie, nie je normálne, a to signál, že telo nie je v pôvodnom stave. Takže ak chcete vedieť, ako zastaviť potenie príliš, je potrebné v prvom rade udržiavať svoje telo v dobrej kondícii a zdraví.

 Tip # 5: horčík a vitamín B doplnky sú skvelé pre čistenie tela. Horčík pomáha detoxikácii tela, a preto uistite sa, že to môže fungovať najlepšie. Vitamín B riadi vaše telo funkcie tak, že vaše telo je schopné udržať správnu úroveň chladenia.

 Tip # 6: oblečte pohodlne a múdro. Tesné oblečenie bráni prúdeniu vzduchu a je viac pravdepodobné, že sa budete cítiť teplejšie, a tak potiť viac. Rovnakým spôsobom, nenosia tielko v nádeji, že to bude nasiakli potu alebo plášť skrývať svoje podpazušie škvrny od potu. Tieto inkubovať teplo vo vašom tele a bude len spôsobí, že sa potiť viac.

 Tip č 7: Konečne, poraďte sa so svojím praktickým lekárom, a získať dôkladné vyšetrenie a diagnostiku pre vaše nadmerné potenie stavu, v ktorom by mohlo znamenať slabinu v určité telesné funkcie alebo nejaký zdravotný problém, ktorý by ste mali byť vedomí. Ak sa chcete dozvedieť, ako zastaviť potenie príliš, budete potom musieť riešiť tieto koreňovej podmienky.