štvrtok 13. júna 2013

Rôzne typy kvasinkových infekcií Candida


 Existuje niekoľko typov kvasinkových infekcií Candida.

Infekcia môže ovplyvniť mnoho častí tela rovnako. Ak sa nelieči, môže infekcia sa rozšírila po celom tele, takže je ťažké liečiť.

Kvasinky Candida je prítomná v celom tele a je používaný ako potrava pre baktérie v tele, ktoré pomáha pri procese trávenia živín. Rovnováha medzi nimi je zásadný pre dobré trávenie zdravie.

Avšak, v prípade, že dobré baktérie (acidophilus a Bifidus), alebo "flóry" vyčerpania, Candida (Candida albicans), alebo "kvasnice" začnú rýchlo množia a začiatok kvasinková infekcia sa ako významné.

Budeme diskutovať o rôzne typy kvasinkových infekcií a ako ich identifikovať.

 Tieto typy sú:


 

  Epidermis (pokožky)

  Ústne

  Vaginálna

  Drozd

  Črevné

  Penisu

 

Ak ste mali jeden alebo viac typov týchto infekcií skôr, som si istý, sú si vedomí, že môže byť ťažké sa zbaviť, a to najmä ak si nie ste vedomí efektívnych metód pre liečbu týchto infekcií.

Po prvé, musíme sa uistiť, že správnej diagnózy sa vykonáva.

Ak ste nemali kvasinky Candida infekcie skôr, ak si myslíte, že máte, poraďte sa s lekárom. Príznaky sú často podobné iné typy infekcií a ochorení, a musíte si byť istí, že kvasinková infekcia je to, čo máte.

Aby bolo možné vyliečiť kvasinkovej infekcii Candida, budeme musieť zistiť príčiny tak, aby mohli byť zabránené, aby sa aktívny prístup pri liečbe.


 

  Dobrá hygiena má zásadný význam. Infekčné baktérie môžu rásť a ľahko šíria v teplom a vlhkom miest ľudského tela a je pravdepodobné, reprodukovať, ak správnu hygienickú sa nevykonáva. Vždy umyte mydlom v oblasti genitálií a používať dezinfekčné ústnu vodu, keď si čistíte zuby. Bad hygiena bola spojená so všetkými typmi prerastania Candida a infekcií. Bez ohľadu na typ môžete mať, začnite s tým, ak nie ste už tým.

  Nezdravá strava je známe, že prispieva k kvasinkových infekcií. Dôvodom, prečo je to, že imunita znižuje sa nezdravé jedlo a kvasiniek sa môžu množiť a flóra sú zničené, keď je praktizovaný zlá strava.

  Antibiotiká je známe, že zničiť flóru rovnako. Aj v prípade, že antibiotiká bojujú iné infekcie môže imunita nemôže byť prirodzene vybudovaná a kvasnice nemajú nič, aby im zabránili množeniu exponenciálne.

  Stres je tiež známa príčina. Stres znižuje imunitu a všetky z vyššie uvedených ničenia rastlín a množenie kvasiniek dôjsť.

 

Príznaky kvasinkové infekcie sa líši v závislosti od typu, ktorý majú. Tu je niekoľko.


 

  Vaginálny-vaginálny výtok (žltý alebo biely), zápachu, bolesti pri močení a kŕče.

  Črevné-nadúvanie, kŕče, bolesti brucha, alergické reakcie na potraviny, ktoré neovplyvnilo ťa predtým.

  Kožné vyrážky a svrbenie-

  Drozd a Oral-biele škvrny v ústach, bolesť v hrdle, žalúdočná nevoľnosť.

  Penisu vybitie biele alebo žlté z penisu, zápachu, bolesti brucha a kŕče.

 

Poznámka: kvasinková infekcia sa môže šíriť sexuálne rovnako ako STD a často majú rovnaké príznaky. Uistite sa, že by ste sa poradiť s lekárom pre správne diagnózy pred zvažovaní liečby.

Akonáhle budete mať solídne diagnózy Vášho zdravotného stavu, môžete začať uvažovať liečbu.

To bolo dobre zdokumentované viac ako dvadsať rokov v lekárskej komunite, že prírodná liečba je najúčinnejším prístupom je, že rieši príčinu a odstráni ju bez použitia ničivých antibiotík alebo medikovaných krémy, ktoré liečia len na postihnuté miesta.

Vedzte, že Candida Infekcia postihuje mužov, ženy a deti.

Prírodné lieky na vaše infekcie sú dostupné a bezpečné pre všetkých.

Ak ste mali pred kvasinkovú infekciu, na vedomie, že premnoženie kvasiniek môže byť aj napriek tomu dochádza vo vás, bez toho aby ste o tom vedeli.

Ak hľadáte pre prírodný liek kvasinky Candida, Linda Allen má all inclusive prírodný program, ktorý pomohol tisícom ľudí vyliečiť ich TRVALO Candida kvasinkových infekcií!

Pre viac informácií navštívte naše stránky na kvasinky Candida Cure!