štvrtok 6. júna 2013

Liečivé a kulinárske použitie pre Corn Silk


 Kukurica hodváb teraz môžu byť spojené so zdravým životným štýlom a liečivý prínos, ale ako puberťák, spomienky na použitie kukurica hodváb bola ako alternatíva cigarety. Bolo mi povedané, príbehy týchto ľudí v Dirty tridsiatych rokov, ktorí pravidelne valcované tento sušený kukuričný vlákno do cigaretových papierikov, pretože tabak bolo neprimerane nákladné. Aj keď neodporúčame túto prax dnes, anekdota ukazuje, že zúfalí ľudia používajú nápadito dosiahnuť na konci!

Hodváb z klasov, ironicky, má nezanedbateľný liečivý prínos a využitie, na rozdiel od tabaku. Používa sa na liečbu zápalov močového mechúra, prostaty a zápal močovej trubice a má dlhú históriu pri liečbe bedwetting, obličkové kamene, žltačka a edém. Štúdie preukázali, že znižuje protrombínový čas a krvný tlak. Ako jemný na liečbu dny, to súperovi účinnosť čerešní. (Ako dna poškodený, môžem potvrdiť zvýšenie efektívnosti.)

Rick obsah vitamínu K, je to dobré diuretikum, odstránenie tekutín, ale nie znižovať telesnú draslík. Vzhľadom k tomu, že obsahuje značné draslík, čo je stratené cez močopudný účinok na kukuričné ​​hodváb je viac než kompenzovaný, ale jeho vstupnej úrovne.

Kým najpopulárnejší spôsob konzumácie kukurice hodváb je urobiť čaj alebo infúzie by máčanie hrsť čerstvé alebo sušené hodváb dvoma šálkami vriacej vody, je tu veľké množstvo ďalších možností pre využitie tohto cenného trávy v receptoch.

Aj suché hodvábu (najlepšie v otvorenom priestore, na rozdiel od dehydrátoroch), potom rozpadať malá hŕstka nad svojím obilnín, podobne ako pokropenie ľanové semeno cez obilnín. Má ľahko sladkastú a orechovú chuť. Na začiatku leta som žať hodváb čerstvé, nakrájajte je v poriadku, a použiť ju v šalátoch. Zistil som, že plná hodváb je pomerne tuhé, ak sekanej. V polievkach, ja používam nasekanú hodváb spolu s kukuricou a smotanou jemne nakrájané zemiaky, petržlen, estragón, trochu korenia, kúsky cibule a kajenské korenie. Príležitostne, budem hodiť do nakrájanou cuketou alebo tekvíc a trochu tekvice korenia ako alternatívu. Sušené a drvené kukuričné ​​hodváb funguje dobre aj v strúhanke pre kuracie a bravčové kotlety.

V ideálnom prípade by mal byť materiál zozbierané tesne pred ušami, ktoré sú, aby sa zachytil peľ, rovnako. Vzhľadom k svojej vysokej vlhkosti, neskladujte v plaste a osušte všetky hodváb, že nebudete používať okamžite. Pre suché kukurica hodváb, rozprestrel ju v tenkej vrstve na laminátové obrazovke v priestore bez priameho slnečného žiarenia, ale miernym prúdením vzduchu. V dehydrátoroch, kukuričné ​​hodváb tendenciu zhlukovať.

Neboli zaznamenané žiadne významné správy o vedľajšie účinky, pokiaľ ide o spotrebu kukurice hodváb. Avšak, rovnako ako u všetkých potravín a liekov, sa odporúča umiernenosť.