štvrtok 13. júna 2013

Koľaj Izba Air Cleaner - 5 Funkcia Nechcete predsa


 Vzduch v koľaji môže byť mimo vašu kontrolu, ak budete používať čističku vzduchu, ktorá môže uzatvoriť znečisťujúcich látok. Tu je 5 špičkové funkcie, aby sa zabránilo pri výbere čističe vzduchu pre váš pokoj.

  Noisy - Čistič vzduchu by mala byť vidieť a nie počuť. Malo by byť dostatočne tiché, aby sa po celú dobu, a nie je v rozpore so štúdiom, telefonovanie, sledovanie televízie alebo zábavné priateľov.

Uistite sa, či technické špecifikácie vidieť, že decibel úroveň 60 alebo nižší, dokonca aj na najvyššiu rýchlosť. A zvuk by rozhodne nemal byť, že z motora, ale iba o rúti vzduchu.

  High Maintenance - Dúfajme, že budete obzerať na vysokej škole ako jeden z najlepších časov vo vašom živote. Budete mať viac času, aby sa šťastné spomienky, ak ste schopní minúť menej času udržiavanie filter vášho čističky.

Uistite sa, že viete, čo je potrebné, aby sa jednotka beží efektívne. Vyhnite čističe, ktoré vyžadujú, aby ste šli dovnútra vákuu, umývanie, sprej, alebo dobíjanie.

Majte na pamäti, že keď robíte niečo z toho, vzduch je neupratuje, úrovne znečisťujúcich látok začínajú stúpať, a trávite čas robiť niečo, čo naozaj nie je sranda. A ešte horšie je vedieť, že táto údržba bude musieť pokračovať tak dlho, ako budete mať čistejšie.

  Jednorýchlostný - život takmer nikdy nevyjde jednou rýchlosťou, a ani by to tak byť čistejšie. Je potrebné, aby filter rýchlo, keď ju potrebujete, a pomaly, keď nie .. Ak sa niečo horí na varnej doske, alebo niekto na chodbe je pálenie kadidla a chcete zápach zmizol rýchlo, jedna rýchlosť jednoducho nepomôže.

Namiesto toho si vybrať vysávač, ktorý má aspoň 3 rýchlosti. Tak váš vysávač dokáže držať krok s tým, čo sa deje vo vašom izbe a váš život.

  Obmedzená kapacita Motor - Ak ste nútení znížiť svoj prístroj vypnúť, pretože máte motor, ktorý môže bežať nepretržite, budete aj naďalej vystavení znečisťujúcim látkam vo svojej izbe .. Uistite sa, že je navrhnutý tak, aby bezpečne a trvale, bez toho aby museli zastaviť na určitú dobu ..

Kondenzátor motora umožní priebežné čistenie. Navrhnuté pre nepretržitú prevádzku je postavený na bezpečnú jazdu, či ste tam, alebo nie. To vám umožní vždy vrátiť do miestnosti, ktorá má najčerstvejšie vzduch možný.

  V nepružnej Umiestnenie - Koľaji izby sú notoricky známe pre bytie pevne na miesto. Prostriedok, musia byť umiestnené v strede miestnosti je k ničomu. Jednotka, ktorú možno čerpať vo vzduchu zo všetkých strán, je najlepší, pretože všeobecne stačí asi šesť centimetrov vzdialenosť od akejkoľvek stene.

Ten, ktorý môže pracovať alebo police, ako aj na podlahe je tiež užitočné, pokiaľ ide o získanie všetko, aby sa zmestili do priestoru. Pozrite sa na rozmery, aby sa ubezpečil, že je dosť malý na to, aby sa zmestili pohodlne v priestore, ale dostatočne silný, aby práca.