štvrtok 13. júna 2013

Premýšľajte dvakrát pred Hľadáte Ako získať alkalickej ionizovanej vody alebo


 Ak ste urobili nejaký výskum na kvalitu vody, šanca, že ste počuli o alkalické alebo ionizovanej vody. Ak áno, môžete sa opýtať, čo to je a či (a prečo), je dôležité pre vaše zdravie.

Predtým, než sme sa dozvedeli, ako získať alkalické vody, je dôležité vedieť niečo viac o tom ako prvý. Šanca, že budete znova dostať vôbec.

V podstate, alkalické (tiež známy ako ionizovanej) voda prešla elektrolýzy pomocou ionizátora. Tento proces sa oddelí voda do kyslej vody a alkalickej vody. Kyslá časť sa odstráni, zatiaľ čo alkalické časť je spotrebovaná.

Alkalická voda má vyššie pH (menej kyslý). Zástancovia hovoria, náročná je táto forma vody môže neutralizáciu kyselín v krvi a zvýšiť hladinu energie a metabolizmus. To je tiež často uvádzaný na trh ako antioxidant, ktorý môže spomaliť starnutie a choroby.

Bohužiaľ, neexistuje žiadny vedecký zálohovať tieto tvrdenia. Väčšina odborníkov hovoria ľudia, ktorí tvrdia cítiť pod napätím a zdravšie sú proste zažívajú placebo efekt.

To neznamená, že zásaditá voda je škodlivá. Je to jednoducho nie je prospešné alebo škodlivé pre ľudské telo.

To je v ostrom kontraste s kyslou vodou, ktorá nie je skvelá pre vaše telo. Vidíme to často v destilovanej vode a reverznej osmózy, ktoré strhnutiu vody nielen nečistôt, ale aj živín. To má za následok, že má viac vody, vodíkové ióny, čo je kyslejšie.

Pre kompenzáciu kyseliny naše telo vytiahnuť minerály z našich kostí a zubov vyrobiť sódu neutralizovať kyseliny. Pre kompenzáciu vodárenstve trhov vody Ionizátory alkanizers alebo v podstate vyriešiť problém, ktorý sám vytvoril. Všetci vieme, že to nie je to, čo chceme, pretože aj s týmito výrobkami, voda stále chýba veľa dôležitých živín.

Takže namiesto toho hľadá, ako získať alkalické vody, mali by sme sa namiesto toho pozrieť sa dostať na najvyššiu kvalitu vody, ktorý je možný. To znamená, hľadať vodu, ktorá je bez nečistôt, ale stále má svoje prirodzené živiny, ktoré sme chceli mať.

A jeden z najlepších spôsobov, ako získať tento typ vody je cez viacstupňové filtrácie. Tento typ filtrácie má početné vrstvy mikroskopických pórov, ktoré umožňujú vodu a jej pridružené minerálov a živín pretekať pri zachovaní nežiaducich látok. Viacstupňové filtračné systémy sa nachádzajú vo viacerých moderných systémoch filtrácie vody a produkovať vyššiu kvalitu, lepšiu chuť vody ako staršie reverznej osmózy a destilácie metódy.

Takže až nabudúce uvidíte alkalickej ionizovanej vody alebo systémy, je najlepšie jednoducho okolo nich. Majú príliš veľa neoverených tvrdení a často riešiť problémy, ktoré sú vytvorené neefektívnych systémov filtrácie vody na prvom mieste. Namiesto toho, stráviť nejaký čas a vyhľadajte si fakty. Môžete byť prekvapení, čo sa naučíte. Pre viac informácií, kliknite na viac než na stránkach uvedených nižšie.