štvrtok 13. júna 2013

Hlasová výchova je jediný spôsob, ako zakončiť Vocal zneužívanie


 Práve som dostal e-mail od sestry mi povedať, že ona trpí chrapot dlhšiu dobu, nemôže spievať vysoké tóny viac, kričali na ňu, nepočujúcich pacientov musí byť počuť a ​​vždy zúčtovanie jej vyprahnuté hrdlo. Vykonajte niektorý z týchto príznakov povedomé? Možno nie krik podnikania, ale ak ste sa stretli s chronickou chrapot alebo ste stratili svoj spevácky rozsah, alebo ak zistíte, že vaše hrdlo suchšie než v minulosti, je tu veľmi dobrá šanca, že máte hlasový zneužitie.

Bohužiaľ, tento typ zneužívania, ktoré neboli ako mávnutím čarovného prútika preč na jeho vlastné, kým sa zmeniť spôsob, v ktorom môžete vytvárať svoje vyjadrený zvuk. Neexistujú žiadne špeciálne cvičenia a tipy môžem ponúknuť okrem na:

1.. vziať tlak na krku a hlasiviek (šnúry), a


2.. používať svoj hrudník ako primárny vŕbu. To je faktom, a to je to, čo správny prístup v hlasovej školenia je všetko okolo.

Táto žena tiež priznala, že bola plytká oddych. V skutočnosti, 99% populácie dýchať pomocou hornej časti hrudníka, čo znamená, že 99% populácie sily svoj hlas predovšetkým prostredníctvom hltanu (hrdlo) a hrtana (hlasivky), a to je problém.

Ľudské telo má 5 rezonátory zodpovedné za znelé zvuku. Dvaja z nich, samozrejme, sú dutiny krku a hlasiviek. Navyše vaše ústa a nosné dutiny tiež pomôcť vytvoriť svoj zvuk. 5. rezonátor, však, je vaša hrudnej dutiny. Vzhľadom k tomu, plytké dýchanie, že dutina je schopný využiť, čo znamená, že ste tvrdo z krku a hlasiviek nielen zvukom, ale aj pre vaše objemu.

Za účelom odstránenia zneužívania, je potrebné vziať v tlak na krku. Neexistuje žiadny iný spôsob, ako okolo neho. Pritom, budete okamžite zastaviť zneužívanie a objavte bohatší, teplejšie, hlbší hlas než ten, ktorý ste používali zo zvyku. Tí, ktorých hlasy máte tento typ rezonancie zvuku ako Sean Connery, Diane Sawyer, Cher a Jamesom Earl Jones. Ich hlasy všetci zdieľajú jednu spoločnú vlastnosť: ich zvuk je teplý, ako pokrývka okolo ramien. Upokojujúce, mäkký, plný, bohatý a hlboký.

Navyše, akonáhle zistíte, hrudníka alebo na "skutočný" hlas, budete potom môcť zvýšiť svoj objem, bez toho aby kričal. Je to naozaj úžasný proces.

Ak si ceníte svoj hlas, zastaviť zneužívanie teraz. Naučte sa dýchať a používať vaše hruď ako primárny vŕbu. Zamilujete si ten rozdiel!