štvrtok 13. júna 2013

Alkalickej vody Ionizátory - Some Great Anti-Aging výhody!


 Jedným z kľúčov k dlhý a zdravý život je dodávka veľmi kvalitnej vody. Ionizujúce vodné systémy predstavujú vynikajúci spôsob na splnenie tejto nutnosť generovaním vysoko kvalitnú vodu rôzne hodnoty pH. Vody z rôznych hodnôt pH môžu byť použité v rôznych užitočných spôsobov pre dosiahnutie čo najväčšej pohody a tiež stav v prirodzenom prostredí. Sme vyskúšať, ako tieto vody Ionizátory prispieť k zlepšeniu zdravia nášho životného prostredia a nakoniec aj naše osobné zdravie.

  ZDRAVOTNÉ VÝHODY: Aby telo správne fungovať, kontinuálny prísun kvalitnej vody je nutnosťou. Početné výskumy naznačujú, že denná spotreba správne množstvo vody môže výrazne znížiť výskyt migrény a bolesti hlavy, bolesti kĺbov a bolesti spodnej časti chrbta spolu s artritídou. Pitie požadované dva až tri dlhodobým pobytom vody denne pomáha naďalej udržiavať pokožku dôkladne hydratované, stávkari pleti, svalová definícia a tiež zlepšuje metabolický proces, ktorý pomáha pri chudnutí. Alkalická ionizovaná voda so sebou nesie dva silné antioxidačné prínosy pre telo. To má negatívny náboj, ktorý môže byť počítaný v milivoltoch (mV). To označuje množstvo potenciálu redukcie kyslíka (ORP), ktoré má voda. Všeobecne možno povedať, že čím nižšia je táto výška ORP vyšší potenciál pre vodu na zníženie nepriaznivého oxidácie v tele. Okrem toho, tento druh vody obsahuje hydroxylové ióny. Záporne nabité ióny hydroxy skladá z jedného atómu vodíka a atóm kyslíka (HO-) mať ďalšie elektrón, ktorý sa používa na neutralizáciu ľahko pozitívne nabitý, poškodenie voľnými radikálmi predtým, než môžu poškodiť zdravé bunky.

  KOŽA VÝHODY: mierne až mierne kyslej vody sa ukázala byť veľmi efektívny pri udržiavaní kože v riadnom stave, vyvážené a zdravé. Umývanie kyslé vody s hodnotou pH kdekoľvek medzi 5.0 a 6.0 je skvelý spôsob, ako zlepšiť tón a pevnosť vašej pokožky pre rovnejší, žiarivej pleti. Funguje ako prírodné zvieravý, ako sa zbaviť nečistôt a oleja, bez použitia chemikálií a prísad, ktoré sú hojné v kozmetických prípravkoch, v týchto dňoch, a tiež sťahuje póry pre hladkú hodvábnu kožu. Kyslá voda je tiež rozpoznaný pomôcť znížiť veľa kožných problémov, vrátane, pupienkov a akné, infekcie plesní typu ako u športovcov, nohy a nechty huba a suché svrbivé kožné stavy spojené s ekzémami a lupienkou. Kyslá voda je tiež veľmi prospešné pre pokožku hlavy a možno ho ľahko zmierniť svrbenie suché podmienky, dermatitída a lupiny. Táto voda navyše je veľký zárodok prepínanie ústna voda, kloktadlo a doska odstraňovač bez používania potenciálne nebezpečných chemických látok.

  Prínosy pre životné prostredie: Agresívne chemické čistiace prostriedky sú vytvorené s výberom nebezpečných prchavých organických chemických látok, ktoré majú negatívny vplyv na celkové zdravie vás aj vášho prostredia. Bezrizikové šetrné k životnému prostrediu položky sú jasnou voľbou pre zachovanie pohody a zdravia vás a vašich blízkych. Kyslá voda v rozmedzí 2,5 až 3,5 pH je tiež známy ako "Super vody", pretože to má pozoruhodnú zárodočné zabíjanie silu a okamžite zabije 99,5% všetkých húb, vírusov a baktérií pri kontakte. Táto super voda bola použitá rokov v zubných centrách, nemocniciach a vzdelávacích inštitúcií po celej Ázii ako mimoriadne bezpečné a účinné čistiaceho roztoku a sterilizátora. Pohostinstvo tiež využíva svoju schopnosť rýchlo a efektívne dezinfikuje tabuľky, dosky na krájanie, riady a prípravne jedál. Úžasný spôsob, ako ľahko umyť a zabiť všetky baktérie alebo zárodky, ktoré by mohli byť vo vašej mäsa, ovocia a zeleniny pred jedlom. Vaše rastliny a veges môže tiež prospievať s kyslou vodou, ktorá stimuluje rast a vytrie akékoľvek huby. Váš maznáčik bude mať hladký výkon klimatizácie táto voda bude mať na jeho srsť, je to naozaj je v podstate najlepší čistič pre všetky sklá a zrkadiel aj rezané kvety vydržia takmer dvakrát tak dlho s touto vodou. Naozaj nádherný viacúčelový všetko v jednom zaobchádzanie pre všetky leštenie, umývanie, dezinfekciu a skrášľovanie potrebujete môžete mať.