štvrtok 6. júna 2013

Domácej zdravotnej Aide Informácie a základy


 Práca v oblasti zdravotnej starostlivosti s pacientmi je niečo, čo je pomerne náročná a často dokonca môžete vyskúšať svoju myseľ i svoje emócie. Existuje mnoho ciest, aby prijali, či ste CNA alebo HHA. Ako certifikovaný ošetrovateľskej asistent a domácej zdravotnej asistent sú pravdepodobne najnáročnejšie úlohy jednoducho za to, že ste primárnej starostlivosti darcu, pokiaľ ide o ich každodennej činnosti. Ty si ten, ktorý má najviac v kontakte s nimi, a preto sa snažil každý deň a to ako fyzicky, tak psychicky. Nielen, že budete musieť pomôcť s každodenných činností, ale aj na ich podporu emocionálne. Tam môže byť čas, ktorý pacient zomiera a potrebujú podporu, aby zostali šťastní a pohodlné. To môže byť test pre istotu, a preto tam sú niektoré zručnosti potrebné k práci ako CNA / HHA.

Požiadavky na vzdelanie

Obvykle nie je nutné mať maturitu zarobiť si HHA certifikáciu. Ste z veľkej časti deje zarobiť si školenie o prácu as you go a je ponúkaný s licenciou zdravotná sestra. Poradcovia, ktoré majú skúsenosti tiež vás naučí, ako to chodí v zariadení. Ako HHA, budete sa upratovanie, varenie, meniace sa posteľná bielizeň, ktoré ponúkajú spoločníčky a beží pochôdzky v prípade potreby. Z väčšej časti, sa bude pracovať v domácom prostredí, čo znamená, že v domove pacienta.

Chystáte sa byť vyškolení, ako reagovať na určité situácie a za určitých okolností s pacientmi. Budete sa učiť základnú prvú pomoc a ako použiť defibrilátor v prípade potreby. Tam sú niektorí zamestnávatelia, ktoré vás vezme pod svoje krídla aby som tak povedal trénovať vám cestu, ale rovnako ako ich poradcovia sa.

Získanie HHA License

K dispozícii je 75-hodinový kurz, ktorý sa bude musieť prijať, aby sa stal certifikovaným domácej zdravotnej asistent. Budete tiež musieť dokončiť kompetenčné test, ktorý je štátna skúška ukazuje, že máte potrebné zručnosti pre prácu v stave sa práve nachádzate Váš tréning bude zahŕňať prijímanie vitálny, lekárska terminológia, základná výživa a kontrola šírenia infekcie.

Zárobku

Pracovať ako asistent domácej zdravotnej starostlivosti má hodinovú mzdu predvolené uo $ 9 - 10 dolárov v závislosti na tom, kde pracujete. Práca pre firmy domácej zdravotnej starostlivosti sa nebude platiť rovnako ako práca v opatrovateľskom dome. Čím viac skúseností máte, tým vyššia je odmena bude. Existujú dokonca aj niektoré poradcovia, ktoré dobre zarábajú viac ako $ 12 alebo 13 dolárov za hodinu. Môžete očakávať, že plat zvyšuje s praxou a v priebehu času, že s jednou spoločnosťou.

Začiatok kariéry v oblasti zdravotníctva, je vzrušujúce a dokáže byť náročné. Musíte byť pripravení vysporiadať sa s náročnými pacientmi a ísť na dlhé hodiny v čase.