štvrtok 13. júna 2013

Typy inkontinencie produktov na trh


 Inkontinenčné výrobky sú neoddeliteľnou súčasťou riadenia čreva a močového úniku, bez ohľadu na ich príčinu. Aj keď nie sú ozdravné kúry, výrobky pre inkontinenciu sú nevyhnutné pre zdravú kožu a dobrej správy životného štýlu.

Vzhľadom na citlivý charakter téma inkontinencie u niektorých pacientov skok k záveru, že ak sa to ignorovať, bude to ísť preč. Ale pochovávať svoje hlavy do piesku len ďalej komplikuje. Výrobok musí byť používaný po konzultácii s lekárom. Nielen preto, že základnou príčinou inkontinencie treba riešiť, ale tiež preto, že lekári sú väčšinou vybavené pomôcť pacientom vybrať medzi rôznymi produkty sú k dispozícii na trhu.

Jeho rozsah v jednoduchosti použitia od podložky do pisoárov a komplexných systémov zberu moču. Potreby pacientov, stupeň inkontinencie, všeobecné aktivity a životného štýlu zvyčajne diktujú, ktoré výrobky sú najvhodnejšie pre každého pacienta. Hlavným faktorom, ktorý však býva stupeň inkontinencie. Pacienti so stredne ťažkou až ťažkou inkontinencii a / alebo nočná inkontinencia, zvyčajne potrebujú rozsiahlejšie opatrenia alebo kombináciu produktov.

Všeobecne platí, že Inkontinenčné výrobky spadajú pod všeobecných kategórií: ochranu rastlín, zber a výrobkov močového mechúra školenia. Výrobky močového mechúra školenia sú rôzne zostavy a návody slúžia na posilnenie svalov močového mechúra udržanie zatvorené, aby sa zabránilo úniku. Medzi výrobkami pre inkontinenciu väčšinou používajú inkontinentných pacientov, však, je ochrana a zbieranie produkty.

Koncept je veľmi jednoduchá. Aby bolo možné účinne kontrolovať únik moču, pacient musí buď používať výrobky pre inkontinenciu, ktoré pohlcujú vlhkosť, alebo že urine od tela. Je zrejmé, že sú systémy zberu nutná iba v prípade stredne ťažkou až ťažkou trápenie. Inak absorpčné výrobky svoju prácu veľmi dobre.

Inkontinencia produkty Najčastejšie používané súčasťou močových vložky a podložky, inkontinencia nohavice a slipy, posteľ a poťahy na stoličky, spolu s celým radom výrobkov pre starostlivosť o telo vhodný najmä pre hygienické potreby pokožku vystavenú močových kľučku a únikov. Absorpčná výrobky pre inkontinenciu sú k dispozícii v umývateľné, opakovane látkových materiálov, ako aj oveľa pohodlnejšie, ale niekedy aj drahšie, na jedno použitie možnosť.

Pacienti s ťažkou inkontinenciu, ako napr úniku spojeného s ochrnutie, je tiež potrebné vziať do úvahy ochranné obliečky a poťahy na nábytok aj po vykonaní plne využiť dostupné na trhu.

Existuje celý rad dostupných výrobkov špeciálne navrhnutých pre potreby mužov i žien s močovou inkontinenciou. Sú k dispozícii v rôznych veľkostí, tvarov a vzorov, aby spĺňali potreby všetkých pacientov, pacientov s miernou, strednou alebo ťažkou netesnosti.

Väčšina inkontinenčné výrobky dodávané v rôznych veľkostiach a niektorí dokonca majú rôzne mužské a ženské vzory, aby vyhovovali potrebám anatomické oboch pohlaví. Preto je dôležité konzultovať príslušné príručky a vložky, pokiaľ ide o výber ideálny produkt.